İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Flash site

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam ustadlar flash-website-builder-trial bu ismi taşıyan bir flash site tasarım programı buldum gayette basit ancak örnegin frontpage ile yapılan bir dosyanın anadizine İndex.htm olarak atılacagını biliyorum fakat bir flash site dosyası nasıl hangi adla atılıyor birde kaydettigim zaman kendi oluşturdugu adla attım anadizine ama 403 hata sayafını gösteriyor Acaba okuma yazmamı vermem gerkiyor ???

Bu sorumla birlikte Kardeş sen onla ugraşma al sana basit ve kolay bir flash site tasarım programı bu program la siteni yap Şöyle şöyle ftp ye at diyen olursa oda çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
html bi sayfanın içerisine önce alttaki kodları gireceksin <body></body> taglarının arasında olacak

Kod:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="Untitled-1" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="dosyan.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<embed src="dosyan.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="550" height="400" name="Untitled-1" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>

"dosyan.swf" nin yerine elindeki flash dosyasının adı neyse onu yazıyorsun.
width="550" height="400" diye yazılmış olan yerleride swf dosyasının boyutlarına göre ayarla html dosyasını kaydet swf ile aynı dizine at sayfayı açtığında çalışır.

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dosyan.swf olayını anladım dosyanın boyurları olayını çözemedim usta Örnegin ben şuan bir flas site yaptım masaüstüne kaydettigimde dosya adı şu şekilde çıkıyor intro15.fls dosyan.swf ile benim kendi adımı degiştiricem yukarıda verdigin kodları 2 body kodunun arasına ekliycem sonra bu boyur olayı nedir dosyanın boyurlarını nerden çözücez ?

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
width="550" height="400" yazan yerler boyutları

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
flashda dosyayı açtığında properties kısmında dosyanın özellikleri yazar yani çalışan flash dosyanın en ve boy uzunluğu width ile height bunları temsil eder. dosyanın sahip olduğu width ve height ölçüleri ne ise burayada onları girmelisiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.