Success Group Kimdir ? Para Kaynağını Nereden Buluyor ?
Success Group Kimdir ? Para Kaynağını Nereden Buluyor ?
Bugün sana internet üzerinde son bir yılda çok iyi bir ivme yakalayan ve sayısı otuz beş bini aşmış olan bir grup tan bahsedeceğim.
Tüm sosyal medya ve forum sitelerinde adından sıkça söz ettiren, yaptığı işlerle çalışan ekibine Kâr payı dağıtan ve hiçbir çalışanından mezuniyet istemeyen Success Group Kimdir ? sorusuna cevap vermeye çalışacağım.
Success Group Kimdir ?
Network marketing şirketlerinin alt yapısını araştıran, kendini yıllarca doğru sistemi bulmaya adayan Metin Nitim önderliğinde kurulan özel bir ekip derken sanıyorum, Success Group Kimdir ? sorusununda cevabını vermiş olurum.
METİN NİTİM
Türkiye ve Dünya genelinde ki bir çok Network Marketing firmasını inceleyen ve sistemde ki boşlukları, pozitif ve negatif değerleri çok çabuk keşfeden Metin Nitim, bir gazete ilanıyla hayatının değiştiğini ve 15 çalıştığı şirketten istifa ettiğini söylüyor.
2011in şubat ayında bir gazete ilanında gördüğü telefon numaralarıyla irtibata geçen Nitim, çok kısa bir sürede inanılması güç kazançlara imza atmayı başarmış.
Çalışmaya başlamak için anlaşmaya gittiği gazete ilanında ki firma ÇAĞLAR NETWORK sayesinde bugün geleceğini garanti altına almış durumda.
Çağlar Network Kimdir ?
Çağlar Network, kurucusu ve yöneticisi olan Yunus Çağların önderliğinde NETWORK MARKETİNG e inanan insanların inancıyla kurulan, sağlık ve ekonomik kazançlarını arttırmaya yönelik kurulmuş bir şirket olarak tanımlanıyor.
Yılların deneyimi ve emeği ile kuruluşuna imza attığını söyleyen Yunus Çağlar, Çağlar Network ü 2010 yılında kuruduğunu ifade ediyor. Şirketin ürünün gamını oldukça geniş tutan ve her evin ihtiyacına yönelik olarak hareket eden şirket yönetimi, marketten ve AVMlerden satın alabileceğiniz her ne varsa TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINA Kargo ile gönderme hizmetini de tüketicilere ustalıkla sunuyor.
YUNUS ÇAĞLAR - METİN NİTİM
2011 Şubat ayında vermiş olduğu gazete ilanıyla, şirket cirosunu % 500 lere katladığını ifade ederken Aslında 2011 Şubat ayında Metin Nitim önderliğinde Network Marketing işine girmesinin ne kadar iyi sonuçlar verdiğini de eklemeden geçemiyor.
Şubat ayı itibarı ile başladıkları Network Marketing Çalışmalarında bir çok insana para kazandırmaya başlayan Çağlar Network bu günlerde TC. Başbakanından da İSTİHDAMA KATKIDA BULUNMA ÖDÜLÜ beklediklerini de ifade ediyor.
Çağlar Network Nasıl Para Kazandırıyor ?
Yunus Çağların 2010 yılı içinde kuruduğu ve 2011 yılında Kâr ortaklarını arama çabasını Metin Nitim ile başlattığını az önce ifade etmiştim.
Metin Netim in 2011 Şubat ayı içinde SUCCESS GROUP PROJE YÖNETİCİSİ olarak başladığı ve halen devam ettirdiği görevi, bugün bir çok insanın ekmek yemesine olanak sağlıyor.
ÇAĞLAR NETWORK OCAK AYI ÖDEMESİ
Peki bu görevi neticesinde nasıl gelir elde ediliyor istersen bir de burayı inceleyelim.
Success Group proje yöneticisi Metin Nitim, Çağlar Network ile yaptığı anlaşma sonucu bir çok insanı bu yeni kazanç ağına dahil etmeyi başardı. Çünkü ;
Mezuniyet belgesi istemeyen bir kuruluş da iş imkanını insanlara sundu,
Bilgisayar kullanmayı bilmenin yeterli olduğunu insanlara gösterdi,
Her insanın yeteneğine göre bir iş olduğunu bildirdi ve insanlara 20 farklı işten birini yapmalarına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi,
Tamamen insan odaklı çalışmalar sürdürdü ve sürdürüyor,
Bu gün Türkiyenin her yerinde bir çok success group çalışanı olmasını başardı,
18 70 yaş grubu bir çok insanın success group ile para kazanıp istihdam edilmesine katkı sağladı,
Hepsiden önemlisi de tüm bu çalışmaları Ürün satışı ve PAZARLAMA YAPMADAN para kazandırdı. Halen kazandırmaya devam ediyor.
Peki risk var mı ?
Proje yöneticisi Metin Nitim öyle güzel bir sistem kormuş ki, yatırım yapmadan kazanç sağlamanıza yardımcı oluyor. Hiçbir kurum , kuruluş ve şirketin bu sistem dahilinde bu işi yapamadığını gördüğüm yıllar içerinde, yatırım yapmadan nasıl büyük gelirler elde edilir sorusunun kanıtlarını ve çalışma yollarını gördüğümde Halen hayretler içinde kaldığımı söylemeden geçemeyeceğim.
Yıllar önce H
. ile başladığım network marketing serüvenimde 6.000 lira paramı batırmış, ürünlerimi satamamıştım. Keşke o dönemde Success Group Kimdir sorusuna cevap alabileceğim Çağlar Network olsaydı diyorum kimi zaman. ( En azından 6.000 lira batırmazdım. )
Dikkat edersen SATAMAMIŞTIM diyorum. Metin Nitimin kurduğu ve sponsor firmanın ödeme yaptığıyeni nesil iş şeklinde ASLA ÜRÜN SATIŞI VE ÜRÜN PAZARLAMA YOK !
Sistemi merak ettiysen ve kazanç yollarını öğrenmek istiyorsan, sana iki saatte bir yapılan iş toplantılarına katılıp BİLGİ ALMANI ÖNERİYORUM !
iŞ toplantılarından birine katılmak veya bir iş toplantısına randevu almak için BURAYA BİR GÖZ ATMANI ÖNERİYORUM !
Başarılar.