İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Flexkom 'da Kariyer Yapmak İstermisiniz ? Başvuru Sırasına göre Ekip Dağılımı olacak!

valetr

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Eylül 2010
Mesajlar
32
Reaction score
0
Sahte olduğunu nerden çıkardınız 3 kuruş için insanları neden kandırayım O Şube Adı ve Müşteri numaramı silerken kayma olmuş ondan öyle görünüyor. :) İsteyen istediği yere şikayet etsin edemeyeceğinize göre neyse. bu kadar madem ki legalparalısınız gidin sahtecilikten şikayet edin Dekont numarasından isteyen 7/24 garanti banasına sorabilir....
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
Peki sevgili vale türkçe karakterle ilgili birşey söylemediğini gördümüz halde başka soru sormak istiyorum.Ürün seçtim aldım dedin.Yani türkiyeden alıyorsun .


Türkiyedeki şirketin bilgilerini bize verebilirisin yani.Ulaşım adresini , iletişim bilgilerini.


İş yapıyorlar sonuçta internetten iletişim bilgisi vermemek suçtur biliyorsun değilmi :)
 

valetr

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Eylül 2010
Mesajlar
32
Reaction score
0
Bu dekontların sahibleri sakıncalı görmedikleri için yayınladım ama silebilirim sorun olur diyorsanız..Türkçe karakter konusunda bişe diyemiyorum garanti bankasına sorun neden öyle olduğunu bütün dekontlarda aynı İ karakteri var dikkat ettiyseniz.Bilmiyorum nedenini..Hergün akşam internetten Canlı konferans var oraya işi ciddiye alanlar geliyorlar ve her türlü iletişim bilgisine sahip oluyorlar..Konferansı Bizzat Metin Nitim yani Yönetici sunuyor Türkiye temsilcisi kendisi...
 

turkteam

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ocak 2012
Mesajlar
18
Reaction score
0
Ürünler 1000 tane bile değil ...
İkincisi ürün networkü yapmıyoruz diyor şirket ama giren ürün almak zorunda...
Diğer husus, buraya girenlerin hep kaybettikleri nokta şu :) Siz bir işe girerken asgari ücretle başlarsınız, network reklamları genelde müdür konumundaki adamların kazançlarını reklam yapar.
Terbiyesizliğin de bir sınırı olmalı
 

grandeur

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
126
Reaction score
0
ergen klavye bebelerini düdüklemek için müthiş sistem..
 

operator39

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Haziran 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Network Marketing geleceğin işidir arkadaşlar, ister inanın ister inanmayın.

Artık kimse evinden dışarı çıkmak istemiyor. Evinde PC başında alışveriş yapıyor. Arkadaşlarımı daha saygılı olmaya davet ediyorum. Ön yargıyı bırakın önce iyi bir araştırın nedir ne değildir diye, burada sizlerin kullandığı hoş olmayan kelimeleri tekrarlamak istemem, herkes webmaster olamaz, doktor olamaz, mühendis olamaz, ama birbirinin yaptığı işe de çamur atamaz. İşimizi aşağıdaki bağlantıdan incelemek isteyen arkadaşlar linke tıklayın, lütfen canlı sunum vs izleyin , bol bol soru sorun, anlamadınız bir daha sorun buna rağmen istemeyebilirsiniz, saygımız vardır ama lütfen bilgilenin arkadaşlar ben 44 yaşımda nasıl webmasterlık eğitimi alıyorsam sizlerde araştırıcı olun. Birçok ek gelire ihtiyacı olan , internetten para kazanmak isteyen arkadaşlarımız var.

İŞİMİZLE TANIŞMAK İÇİN BURADAN FORM DOLDURUNUZ
 

volkin64

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Şubat 2011
Mesajlar
77
Reaction score
0
Ürünler 1000 tane bile değil ...
İkincisi ürün networkü yapmıyoruz diyor şirket ama giren ürün almak zorunda...
Diğer husus, buraya girenlerin hep kaybettikleri nokta şu :) Siz bir işe girerken asgari ücretle başlarsınız, network reklamları genelde müdür konumundaki adamların kazançlarını reklam yapar.
Terbiyesizliğin de bir sınırı olmalı

aynen adamlara adam getir yalanla dolanla getir felsefesini öğretiyorlar.
biz de network firmasında çalışıyoruz ama kimseye link tıkla üye ol tamam ben 15 tl mi kazandım senle işim yok demiyoruz.facebookta başka insanların profilinde link paylaşmıyoruz.
liderim Türkiye'nin en genç liderlerinden biri 23 yaşında bu ay 8000 dolar kazandı ve 2 tane kitabı var.
titan zinciri diye ortalıkta laf kalabalığı yapanlar boş konuşanlar bence
 

cyberrx

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2011
Mesajlar
86
Reaction score
0
Hayatınızı Değiştirmek İçin Günlük Olarak Sadece 1 Saatinizi Ayırabilir misiniz ?
Evet yanlış duymadınız.Çalışma sistemimizi kullanarak günde sadece 1 saatinizi internette geçirdiğinizde oldukça ciddi gelirlere ulaşabilirsiniz
İnternet Üzerinden Kazanç Sağlamak İsteyenler
Biliyoruz ki bugüne kadar size internet üzerinden kazanabileceğinizi söyleyen yüzlerce tanıtım gördünüz.Yine Biliyoruz ki bunların % 99 unda hayal kırıklığı yaşadığınız.Evet İnterneti Kullanarak Elde Edilebilecek gelir çok komik rakamlarda kalabiliyor.
Fakat Türkiye de ve Dünya da ilk kez uygulanan gerçek bir kazanç şeklinin internete uyarlanmış hali ile tanışacaksınız ve normal bir iş imkanında kazanabileceğiniz gelirden çok daha fazlasını kazanbileceğinizi tanıtım videomuzu izlediğinizde kazanç dekontu örnekleri ile birlikte göreceksiniz.
Eğitmenlik Alanında Deneyimli Olanlar
Sistemimizin sizin için çok özel avantajları var.Eğitmenlik yeteneğiniz size ekstra bir avantaj sağlayacaktır.Lütfen Tanıtım videomuzu sonuna kadar izleyiniz.
Yöneticilik ve Ekip Liderliği Yapmak İsteyenler
Eğer hedefim büyük diyorsanız size gerçekten hayal edemeyeceğiniz kadar ciddi ve kazançlı bir iş fırsatı sunuyoruz.Gelin yeteneklerinizi zirveye çıkarmanıza yardımcı olalım.Lütfen Tanıtım videomuzu izleyiniz.
ARTIK GERÇEKTEN PARA KAZANMAK İSTEYENLER
Sizlere Dünyaca Ünlü Bir Firmanın Kazanç Planından Faydalanmak Üzere ,İnternete uyarlanmış ve Sadece Sistemimiz Tarfından Kullanılan Tüm Dünyada Büyük Bir Kitleye Hitap Ederek Kendini Kanıtlamış Olan Çok Ama Çok Farklı Bir İş Planı sunuyoruz
İlk Adım Olarak Tanıtım Videomuzu İzleyin ve Başvuru Formunu Doldurunuz http://ortakheyecan.com/successgroup?pid=4f19a9ad318f1
 

kfy2000

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Eylül 2010
Mesajlar
411
Reaction score
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bu arkadaşların reklamını yaptığı Çağlar Network ile çalışıyorum.

Bir kaç grup var bu işi yapan.

1) Success Grup (Başındaki adam bu işin yaratıcısıdır. Aynı zamanda EN BÜYÜK DOLANDIRICIDIR) Arzu eden varsa detaylarını anlatırım. O adamın ciğerini benden iyi kimse bilemez.
2) Part time grubu. Halil Kuru ve Kazım Güdüm denen iki arkdaş success den ayrılarak kurmuştur. Oldukçada başarılılardır ve dürüst çalışırlar.
3) İnteraktif Kazanç. Success Metin Nitim in mağdurlarından olan Uğurhan abi ve bir kaç arkadaşın kurduğu gruptrur. Daha henüz yeni başladılar. Sadece dürüstlüklerinden şüphe duymamanız gerektiğini belirtmek isterim.
4) Yeni Nesil Kazanç. Hali Hazırda benimde çalıştığım gruptur. Gene successden ayrıların kurguğu ekibin başında Hülya hanım vardır. Gayette başarılıyız. Dürüslük konusunda sonuna kadar güvenebileceğiniz insanlardır. Açık söyleyeyim Çağlar Networkte Supervizor pozisyonumu bırakıp Hülya hanımla sıfırdan başlamaya deyecek kadarda iyiler.

İşin özü bu saydığım yukarıda arkadaşların reklamlarını yaptıkları tüm gruplar malesef hepsi Success den çıkma ve Metin Nitim e bağlıdr. Tek üzüldüğüm konuda budur. Gerçi artık ilgileri kalmamıştır ama hat üzerinde en tepede Metin Nitim vardır.

Bu arada hadi bende bir reklam yapayım artık bu kadar bilgilendirmeden sonra.

Yeni Nesil Kazanç Paltformu Bilgi için tıklayınız.

Son bir Not: Tenkit eden arkadaşlardan ricam bir gün vakitleri var ise canlı odalarımıza girip işi bir incelesinler. Ön Yargısız. Bende Network sistemleri hiti olan webmaster lar için bulunmaz bir nimet. Emin olun sağa sola aldığınız reklamlar yerine bu işin reklamını koyun daha çok kazanırsınız.
 

mustafaadali

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
Success Group Kimdir ? Para Kaynağını Nereden Buluyor ?

Success Group Kimdir ? Para Kaynağını Nereden Buluyor ?

Bugün sana internet üzerinde son bir yılda çok iyi bir ivme yakalayan ve sayısı otuz beş bini aşmış olan bir grup tan bahsedeceğim.

Tüm sosyal medya ve forum sitelerinde adından sıkça söz ettiren, yaptığı işlerle çalışan ekibine Kâr payı dağıtan ve hiçbir çalışanından mezuniyet istemeyen Success Group Kimdir ? sorusuna cevap vermeye çalışacağım.

Success Group Kimdir ?

Network marketing şirketlerinin alt yapısını araştıran, kendini yıllarca doğru sistemi bulmaya adayan Metin Nitim önderliğinde kurulan özel bir ekip derken sanıyorum, Success Group Kimdir ? sorusununda cevabını vermiş olurum.

METİN NİTİM

Türkiye ve Dünya genelinde ki bir çok Network Marketing firmasını inceleyen ve sistemde ki boşlukları, pozitif ve negatif değerleri çok çabuk keşfeden Metin Nitim, bir gazete ilanıyla hayatının değiştiğini ve 15 çalıştığı şirketten istifa ettiğini söylüyor.

2011’in şubat ayında bir gazete ilanında gördüğü telefon numaralarıyla irtibata geçen Nitim, çok kısa bir sürede inanılması güç kazançlara imza atmayı başarmış.

Çalışmaya başlamak için anlaşmaya gittiği gazete ilanında ki firma ÇAĞLAR NETWORK sayesinde bugün geleceğini garanti altına almış durumda.

Çağlar Network Kimdir ?

Çağlar Network, kurucusu ve yöneticisi olan Yunus Çağlar’ın önderliğinde NETWORK MARKETİNG’ e inanan insanların inancıyla kurulan, sağlık ve ekonomik kazançlarını arttırmaya yönelik kurulmuş bir şirket olarak tanımlanıyor.

Yılların deneyimi ve emeği ile kuruluşuna imza attığını söyleyen Yunus Çağlar, Çağlar Network’ ü 2010 yılında kuruduğunu ifade ediyor. Şirketin ürünün gamını oldukça geniş tutan ve her evin ihtiyacına yönelik olarak hareket eden şirket yönetimi, marketten ve AVM’lerden satın alabileceğiniz her ne varsa TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINA Kargo ile gönderme hizmetini de tüketicilere ustalıkla sunuyor.

YUNUS ÇAĞLAR - METİN NİTİM

2011 Şubat ayında vermiş olduğu gazete ilanıyla, şirket cirosunu % 500 lere katladığını ifade ederken Aslında 2011 Şubat ayında Metin Nitim önderliğinde Network Marketing işine girmesinin ne kadar iyi sonuçlar verdiğini de eklemeden geçemiyor.

Şubat ayı itibarı ile başladıkları Network Marketing Çalışmalarında bir çok insana para kazandırmaya başlayan Çağlar Network bu günlerde TC. Başbakanından da “ İSTİHDAMA KATKIDA BULUNMA ÖDÜLÜ ” beklediklerini de ifade ediyor.

Çağlar Network Nasıl Para Kazandırıyor ?

Yunus Çağların 2010 yılı içinde kuruduğu ve 2011 yılında Kâr ortaklarını arama çabasını Metin Nitim ile başlattığını az önce ifade etmiştim.

Metin Netim ‘in 2011 Şubat ayı içinde SUCCESS GROUP PROJE YÖNETİCİSİ olarak başladığı ve halen devam ettirdiği görevi, bugün bir çok insanın ekmek yemesine olanak sağlıyor.

ÇAĞLAR NETWORK OCAK AYI ÖDEMESİ

Peki bu görevi neticesinde nasıl gelir elde ediliyor istersen bir de burayı inceleyelim.

Success Group proje yöneticisi Metin Nitim, Çağlar Network ile yaptığı anlaşma sonucu bir çok insanı bu yeni kazanç ağına dahil etmeyi başardı. Çünkü ;

Mezuniyet belgesi istemeyen bir kuruluş da iş imkanını insanlara sundu,
Bilgisayar kullanmayı bilmenin yeterli olduğunu insanlara gösterdi,
Her insanın yeteneğine göre bir iş olduğunu bildirdi ve insanlara 20 farklı işten birini yapmalarına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi,
Tamamen insan odaklı çalışmalar sürdürdü ve sürdürüyor,
Bu gün Türkiye’nin her yerinde bir çok success group çalışanı olmasını başardı,
18 – 70 yaş grubu bir çok insanın success group ile para kazanıp istihdam edilmesine katkı sağladı,
Hepsiden önemlisi de tüm bu çalışmaları Ürün satışı ve PAZARLAMA YAPMADAN para kazandırdı. Halen kazandırmaya devam ediyor.

Peki risk var mı ?

Proje yöneticisi Metin Nitim öyle güzel bir sistem kormuş ki, yatırım yapmadan kazanç sağlamanıza yardımcı oluyor. Hiçbir kurum , kuruluş ve şirketin bu sistem dahilinde bu işi yapamadığını gördüğüm yıllar içerinde, yatırım yapmadan nasıl büyük gelirler elde edilir sorusunun kanıtlarını ve çalışma yollarını gördüğümde Halen hayretler içinde kaldığımı söylemeden geçemeyeceğim.

Yıllar önce H……. ile başladığım network marketing serüvenimde 6.000 lira paramı batırmış, ürünlerimi satamamıştım. Keşke o dönemde Success Group Kimdir sorusuna cevap alabileceğim Çağlar Network olsaydı diyorum kimi zaman. ( En azından 6.000 lira batırmazdım. )

Dikkat edersen SATAMAMIŞTIM diyorum. Metin Nitim’in kurduğu ve sponsor firmanın ödeme yaptığıyeni nesil iş şeklinde ASLA ÜRÜN SATIŞI VE ÜRÜN PAZARLAMA YOK !

Sistemi merak ettiysen ve kazanç yollarını öğrenmek istiyorsan, sana iki saatte bir yapılan iş toplantılarına katılıp BİLGİ ALMANI ÖNERİYORUM !

iŞ toplantılarından birine katılmak veya bir iş toplantısına randevu almak için BURAYA BİR GÖZ ATMANI ÖNERİYORUM !

Başarılar.
 

kfy2000

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Eylül 2010
Mesajlar
411
Reaction score
0
Kusura bakma ama Metin Nitim bu pozisyonlara ben ve benim gibileri dolandırarak geldi. Odaların sitelerin ve panellerin parasını bile ödeyemezken biz cebimizden para verip onu tekrar yukarılara taşıdık. Ama kendisi bunları unutup biraz daha fazla kazanmak adına hepimizi harcadı.

Neyse ya kimsenin işini baltalamayım.

Zamanla sizde anlayacaksınız zaten.

Hiç bir şey yapmadan bizim linklerimizle müdür olan Dicle hanımada selamlarımı iletin :)
 

istanblue34

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ağustos 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Şim arkadaşlar konuyu komple okudum
internet üzerinde bir çok yazı var bu projenin para kazandırıp kazandırmadıgına dair yani inananda var inanmayanda
bende bu siteye ön kayıt yaptım ve para felan ödemedim çünkü çekincelerim var doğrumudur değilmidir diye bu görüşlerimi yazmak içinde bu siteye üye oldum.
Ben insanları kandırmaktan kul hakkı yemekten korkarım. Rabbim biliyor beni
bikaç hafta bu sitenin görevlerini yapıcam ve görücem gerçekmi değilmi sonrada buraya girip durumun ne olduğunu açıklıycam.
bana inanıp inanmamakta sizin bileceğiniz iş kalın sağlıcakla...
 

kazancklavuzu

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ağustos 2011
Mesajlar
180
Reaction score
0
Şim arkadaşlar konuyu komple okudum
internet üzerinde bir çok yazı var bu projenin para kazandırıp kazandırmadıgına dair yani inananda var inanmayanda
bende bu siteye ön kayıt yaptım ve para felan ödemedim çünkü çekincelerim var doğrumudur değilmidir diye bu görüşlerimi yazmak içinde bu siteye üye oldum.
Ben insanları kandırmaktan kul hakkı yemekten korkarım. Rabbim biliyor beni
bikaç hafta bu sitenin görevlerini yapıcam ve görücem gerçekmi değilmi sonrada buraya girip durumun ne olduğunu açıklıycam.
bana inanıp inanmamakta sizin bileceğiniz iş kalın sağlıcakla...

hangi para kazanma yolunu diyorsun söyle yardımcı olayım?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst