İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FM 2007 Geliyor..

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
FM 2007 çıkmadı. 2 farklı demosu çıktı. 20 Ekimde de büyük olasılıkla gerçekten çıkacak (ABD'de) ve bu tarihte mareze düşer avrupaya daha sonra gelecek(yada tam tersi..)

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
FM 2007 çıkmadı. 2 farklı demosu çıktı. 20 Ekimde de büyük olasılıkla gerçekten çıkacak (ABD'de) ve bu tarihte mareze düşer avrupaya daha sonra gelecek(yada tam tersi..)

Eminmisin? Dün 20 ekimde çıkması beklenen fm2007 mareze düştü diye biliyorum.

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
alorak yanlış bilgi vermiş uğurcan, orjinali 3 gün önce çıktı. hatta daha doğrusu tam ben buraya yazmadan yarım saat önce çıktı :) piyasadaki marezler demo değil.

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
war€zden indirdim kurdum hatta cd ye yazıp arkadaşalara ve bizim köşedeki pc ciye verdim :) satsın die karşılığında da bir suru oyun aldım blink saol + rep ;) kurulum biraz zor ama halletim herkese tavsiye ederim

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bunların Türkçe yamaları ne zaman hazır geliyor genelde? Turksportal yapıyo sanırım o çalışmayı?

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunların Türkçe yamaları ne zaman hazır geliyor genelde? Turksportal yapıyo sanırım o çalışmayı?

valla turkçe yaması yapılması gerek devre arasında konuşma falan filan biraz zorluycak ing var ama ceviriyi nasıl yapcaım bulmadım

cklloadingckl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Su anda oyunuyorum hız olarak daha güzel delgado serdar baki kimi istersen var :D

psycho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu ana kadar hiç Fifa oynamış birisi değilim, ama FiFa2007 ile bütün fifaları oynamaya başladım ama aralarında en hoşuma giden en güzel oyun bana görer Fifa2007. ;)

psycho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En çok sevdiğim takımsa Viareal Fifa 2007 Nihat Kahveciyi süper yapmiş :) yanina da Forlan'ı koymuş Riquelme ile beraber süper 3'lü güzel gidiyorlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5