İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Footer

Profactor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçenlerde birisine ücretli php script yaptırdım, kendisine reklam koymamasını belirttiğim halde footer eklemiş.Bir türlü footeri kaldıramadım.Her yere baktim nerden nasıl eklemiş anlayamadım.Yardımcı olacak arkadaşlarım varmı acaba ?
Sayfa açıldıgın explorer uzerinden kaynağı goster dediğimde gösteriyor login.php uzerinde ftp uzerinde login.php yi açtığımda ise footer i gostermiyor.

JebiaS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pm ile dosyayı gönderirsen bende bakabilirim hocam.

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
way be herkez yardim etmenin peşince :D olmassa bende yardim edebilirim

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Dosyayı yollayamayacaksan biz ne yapıcaz ?
Kodları görmeden nasıl müdahale edelim ki ?

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bak ozmn sana kısaca anlatayim ilk başka footer hangi dosyada görünüyorsa onu bir editor ile aç en alta in şoyle birşey olmasi lzm ( dosyalar şifreleri degilse )

PHP:
include "footer.php";

footer.php yazan kişiye gore degişebilir o yaziyi gördügün de " içindeki dosya ismini scriptin içinde ara %90 footer'de yazanlar ordadir degilse sen sileme diye başka bir şekilde fln eklenmiştir.

Profactor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam mantık olarak login.php ye eklenmiş bir footer nereye eklenebilir ki en fazla ? Ben scriptkiddie lik için yardım istemedim, irc script yazdırmıyorum.Sadece bir fikir istedim nereye gömmüş olabilir diye ??

Ekleme:
Bak ozmn sana kısaca anlatayim ilk başka footer hangi dosyada görünüyorsa onu bir editor ile aç en alta in şoyle birşey olmasi lzm ( dosyalar şifreleri degilse )

PHP:
include "footer.php";

footer.php yazan kişiye gore degişebilir o yaziyi gördügün de " içindeki dosya ismini scriptin içinde ara %90 footer'de yazanlar ordadir degilse sen sileme diye başka bir şekilde fln eklenmiştir.

Saol dostum, işte demek istediğim buydu.Onlara baktım da footer la değil de başka bir şey yönlendirilmiş gibi ama enteresan ara tara bulamadım..

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam işte sen bulma diyer farklı bir yere include etmiştir scripti incelemede birşey diyemem

Profactor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen söylemesen ben de farkına varamacaktım :)

Ekleme: http://hot-things.net/cs/download.php?did=159 bu yazılımın biraz daha gelişmiş versiyonu, aynı şekilde bundaki footer da kayıp :)

Ekleme: Yok mu yardımcı olacak babayiğit.Yukari daki yazılımla aynı altyapıdalar..

bdrc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
java ile çekmiş olabilir...
sitenizde .js muhtemelen vardır zaten ama belirtmediğinize göre görmediniz js kodu herhalde...

footer ismini kullanmadan çağırmış olabilir...
bu durumda tüm dosyaları açıp arama yaparak atılan imzayı aramanız gerekir...

kodları şifrelemiş olabilir...
böyle birşey olsa basit bir şekilde anlaşılır zaten, 8-10 satır garip manasız kod olmayan karakterler görüyorsanız orasıdır...

Lansewebtr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
filezilla da gel public_html ye. daha önce den de .php dosyaları için editör ü notepad++ olarak ayarla. filezilla da ctrl+a deyip hepsini seçip sağ tıkla düzenle de. açsın tüm dosyaları notepad++ la. ctrl+f de aramaya gel. footerde ne yazıyosa oraya yaz tümünü tüm açık belgelerde bul de. doğrudan onu yazdığı yere gidersin.

Profactor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşte güzel bir çözüm, sağol dostum ama gene yok piasada footer :)

Lansewebtr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
o zaman base 64 kullanmış demektir. o da uğraşmış biraz geri alması da uğraştırır demektir. fonksiyonlar dosyası varsa büyük ihtimalle onu orda kontrol bile ettiriyodur :D ordan açmayı dene.

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş bizlerin burdan yapabileceği budur scripti görmeden birşey yapilamaz

Profactor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yukardaki verdiğim yazılımın altyapıyı baz almiş, indirip bakarmısın şuna acaba ? Dosyalar arasında encode edilmiş hiç bir şey de gözükmüyor.Yukarıda ki yazılımı da kurdum o da aynı şekilde.Footer kayıp..

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
laptopdan giriyorum şuanda siteye giriş yapamiyor başka bir yere upload edersen bakarim.

Profactor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Laptoptan girinci noluyo, o internet sitelerini açmıyor mu :)

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş scripti inceledim kaba taslak skin_default klasorunde templates klasörü var ordan login.pxtm dosyasi var ordan editleye bilirsin.

Ekleme: yok laptopta dns fln hiç biri yapilmamiş laptopa alışık degilim o yüzden kullanamiyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.