Site adresi: www.forexsohbet.com
Site için istenen fiyat : 500 TL (Pazarlık Payı Yoktur)
Sitenin açılış tarihi: 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: döviz, forex
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tümü
Hosting dahil midir: blogger
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:blogger
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhaba Arkadaşlar
Bundan kaç ay önce hatırlamıyorum ama büyük hayallerle açtığım diyeyim forex sitemi satıyorum. Amacım forex kelimesinde iyi yerlere gelerek bir ziyaretçi kitlesi yakalamak ve sabit reklam ile gelir sağlamaktı. Siteyi önce forum sitesi yapacaktım daha.net'ten hosting'de aldım ama zamanım olmadığı için blogger'a yönlendirdim ve biraz kendi bilgilerim dahilince kelime için kastım ve 3 aydır forex kelimesinde ilk sayfada site günlük ziyaretçi sayısı 100 civarı ilk sıra ortalama 500'ü geçik rahat olur diye umuyorum çünkü adwords ile reklam verip o kelimenin hitini ortalama hesapladım Alacak arkadaşa tavsiyem forum sitesine çevirmesi ve belirli bir üye sayısı yakalaması eğer vaktiniz bol ise bu kolay bir şekilde yaparsınız ve alacağınız sabit reklamlarla çok iyi gelirler sağlayabilirsiniz çünkü forex şirketleri büyük şirketler olduğu için reklam için iyi bütçe ayırıyor bunu adsense kullananlarda bilirler. satma nedenim e-ticaret sitesi açacak olmam ve biraz nakite ihtiyaç duymamdır.
İletişim için pm atabilirsiniz fiyatım budur pazarlık payı yoktur.
Site için istenen fiyat : 500 TL (Pazarlık Payı Yoktur)
Sitenin açılış tarihi: 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: döviz, forex
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tümü
Hosting dahil midir: blogger
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:blogger
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhaba Arkadaşlar
Bundan kaç ay önce hatırlamıyorum ama büyük hayallerle açtığım diyeyim forex sitemi satıyorum. Amacım forex kelimesinde iyi yerlere gelerek bir ziyaretçi kitlesi yakalamak ve sabit reklam ile gelir sağlamaktı. Siteyi önce forum sitesi yapacaktım daha.net'ten hosting'de aldım ama zamanım olmadığı için blogger'a yönlendirdim ve biraz kendi bilgilerim dahilince kelime için kastım ve 3 aydır forex kelimesinde ilk sayfada site günlük ziyaretçi sayısı 100 civarı ilk sıra ortalama 500'ü geçik rahat olur diye umuyorum çünkü adwords ile reklam verip o kelimenin hitini ortalama hesapladım Alacak arkadaşa tavsiyem forum sitesine çevirmesi ve belirli bir üye sayısı yakalaması eğer vaktiniz bol ise bu kolay bir şekilde yaparsınız ve alacağınız sabit reklamlarla çok iyi gelirler sağlayabilirsiniz çünkü forex şirketleri büyük şirketler olduğu için reklam için iyi bütçe ayırıyor bunu adsense kullananlarda bilirler. satma nedenim e-ticaret sitesi açacak olmam ve biraz nakite ihtiyaç duymamdır.
İletişim için pm atabilirsiniz fiyatım budur pazarlık payı yoktur.