Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paypal ile yatirim yapan var mi? 1000 dolar paypal ile yollandiginda account dengesine 1000 dolar mi geciyor, yoksa paypal komisyonunu dusup 970 dolar mi geciyor?
cengiz sen daha gerçek parayla oynamıyorsun , gerçek paraylşa oynamak için dsk ayarını live trade yapmalısın, nasıl oynanancağını ilk mesajlarımdan birinde yazdım
Paypal yatirimlarinda komisyonu kesip hesaba aktariyor, aktarim islemi entegre ve aninda oluyor. dusuk meblalar icin %4 e denk gelen paypal kesimi cok birsey degil ama yuksek yatiranlar icin deneyimi aktarayim dedim.
belli oldu bu marketiva allahın emri ama duzgun ogrenmeden paranızı yatırmayın derim mesela cok onemli kaybetme limitleri ayarlamaları ıvır zıvır bi ton sey var , bende bi girdim hayatımda bu kadar cabuk 5 doları 4 yaptıgımı hatırlamıyorum kolay gelsin
100 dolar total balansin var diyelim. 50 dolarlik oynadin. Geriye cash olarak 50 dolarin kaliyor. Eger 50 dolar oynadigin profitte -50 olursa Cash'in kalmayacagi icin otomatik olarak close olur. Dolayisiyla yuksek dususlere karsi portfoyu uzun vadeli bekletebilmek icin cash (margin) elinde durmali biraz. 100 dolarin varsa maximum 20-30 dolar seviyesinde oyna tek oran oynuyorsan.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5