- Reaction score
- 122
evet forex ci arkdaşlar sinyal nasıl üretilir? Tecribelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim
https://winning-solution.com var. bi bakın derim. çok basit bi sistemleri var ama genelde işliyor. yani yeni başlayan bir fx ci için yeter diye düşünüyorum. ayrıca bunların sisteminin clone ları da .
çeşitli sitelerde mevcut. onlara da bakabilirsiniz. Pm atarsanız size buna benzer dökümanlar yollarım...
forex isinde olan var mı? sırf ingilizce iktisat okuduğum için bu ise girmek istiyorum alakası var mı tam arastırmadım ama olsun iktisat ve forex kelimeleri yakın
sırketler olduguna gore yasal tabıkı
arkadaşlar forex dünyanın en büyük likit parasının döndüğü borsadır. hala insanlar bunu yasakpara - hyip gibi bişeyler zannediyor.
nasılki imkb de yatırım yapmak, bankadan fon, hisse senedi almak yasalsa bu da pek tabii yasaldır...
arkadaşlar forex dünyanın en büyük likit parasının döndüğü borsadır. hala insanlar bunu yasakpara - hyip gibi bişeyler zannediyor.
nasılki imkb de yatırım yapmak, bankadan fon, hisse senedi almak yasalsa bu da pek tabii yasaldır...
tamamen yasal hatta bu konuda işlem yapan türk firması bile var www.triafx.com izmirde bir şirketAradığım cevap buymuş.Bu arada ben bu işi yasakpara gibi görmüyorum.yasakpara sitelerinin kapanması da saçma geliyor bana, onlara yasak getirenler buna da rahat rahat yasak getirebilir.Bir yerde bazı ülkelerde yasal olmadığını okumuştum ondan sordum
tamamen yasal hatta bu konuda işlem yapan türk firması bile var www.triafx.com izmirde bir şirket
forex isinde olan var mı? sırf ingilizce iktisat okuduğum için bu ise girmek istiyorum alakası var mı tam arastırmadım ama olsun iktisat ve forex kelimeleri yakın