çok sağol walla ii oldu böyle güzel sinyalleri bekliyoruz gerçi ben çıkış noktasını biraz yüksek yaptım 40 pips kazandım ama buda güzelrs635' Alıntı:rs635 kardeşiniz kazandırdı , satın artık riske gerek yok 50 pips allah bereket versin yüzde 50 kazanç demek
farklı bir ipile baglanmaya calısmıssın sanırım , bana da aynı sey olmuştu , güvenlik ayarı nedeniyle program kendini kilitliyordeathpan1' Alıntı:marketiva ya giremiyorum.eklentideki gibi bir sinyal veriyor.nedenini bilen varmı?
hesabın askıya alınmış bilgisayarından başka hesapla girmeye çalıştın her halde belgelerini yollarsan açarlar hesabını. Ehliyet yada nufus cüzdanı ve bir fatura kredi kardı ekstresi su dolagal gaz faturasıda olabilir bunları tarat yükle support tan müşteri temsilcisine söle belgeleri yükledim diye 1 dk da açarlar hesabını. Aynısı benim başımada gelmiştideathpan1' Alıntı:marketiva ya giremiyorum.eklentideki gibi bir sinyal veriyor.nedenini bilen varmı?
rs635' Alıntı:sinyal: biliyorum delice gelebilir ama durum bunu gösteriyor buy gbp sell usd , su an zaten cok yuksek ama daha da yukselmesi bekleniyor
1.7535 civari alım yapıp 1.7630 larda satabilirsiniz, bana biraz riskligeldi ama gorecegiz
insallah amiiiinnnnn , agzına saglık insallah dogru cıkar cok param var burdaastraler' Alıntı:EUR/US$ Buy @ 1.1923 tp1 1.1965
rs635' Alıntı:bugune kadar kazanmis oldugum (+800 usd) tum parayi cuma gunu fazlasiyla kaybettim , hersey p.tesi gunu belli olcak eger gbp-usd biraz daha duserse (1.7422) tamamiyla iflas edip buyuk ihtimalle forexi birakcam, cunku geceleri uyuyamaz oldum, her gece ruyamda forex oranlarini goruyorum , hava durumu izlerken bile hava sicakligini gosteren degerler bana forexe bakiyormusum gibi hissettiiyor , bazen stresten kalbim agriyor ! cidden cok sakat ama kazanirken hersey cok guzel ! size tavsiyem ac gozlu olmayin kaybetmeye tahammul etceginiz kadar yatirin .