İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Formülü Buldum: Site Açmayı Düşünürken Karşılık beklemeyin? Her türl

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma yazmıyodum. Yine yazayım bişeyler ve bu tarz başlıklar açmak istemiyorsanız yazıyı sonuna kadar okuyun!

• Adsense 'i patronunuz olarak görmeyin. Adsense çalışanı olarak kendinizi hissetmeyin. Unutmayın siz 1 kazanıyo iseniz Google 2 kazanıyo.
  • Adsense için site açmayın. Ben bir kez öyle hataya düştüm. Askerden yeni gelmiştim askerlikten yeni kurtulmanın verdiği heyecanla açtım :) Açalı 5 ay oldu ve şu ana kadar da o siteden 10$ kazanmış değilim. Site ingilizce bir de. Belki de ben beceremedim kazandırmayı ama bu tarz sitelerin bana uygun olmadığını anladım.
  • Eğer insanlara faydalı olmak için bir şeyler yaparsanız, bunun mükafatını hem bu dünyada alıyosunuz hem öbür dünyada alıcağımıza inanıyoruz.
  • Bir sitede güzel bir makale gördünüz bi baktınız çok iyi makale. Adsense'ten para da kazandırır size hem gerçekten faydalı döküman. Ne duruyosunuz hemen kendi sitenize kopyala/yapıştır yapıyosunuz! Tabii ki böyle değil. Bu hırsızlıkla faydalı olmak sadece robin hood 'ta vardır. O da yanlış.
  • Gezindiğiniz sitelerde beğendiğiniz makaleleri yayınlamak için site sahibinden ve yazarından izin alınız. İzin koparamaz iseniz para teklif edin. Link verin ya da banner ne olursa olsun mutlaka karşı tarafı ikna edip te yayınlayın!
  • Ve en güzel madde: Akşamları eve gidip kahvenizi aldıktan sonra bilgisayar başına geçip adsense hesabınıza bakıp ohhh be baya gelirler yükseldi, (tamamen duygusal olarak düşünüyoruz) ulan benim daha faydalı olmam lazım insanlara çalışayım biraz dahaaa. Değil tabii ki? :D Akşamları eve gittiğinizde adsense hesabınıza hiç bakmadan site hitlerine bakın, ziyaretçiler nerden bulmuş linkinizi, google'da ne aratıp girmişler sitenize.
  • Geceleri geç yatın. Çalışın, çalışın, çalışın. Unutmayın çok uyku insana vakit ve para kaybettirir. Çalışmanızın karşılığını mutlaka alıcaksınız. Garantilidir denenip sonuç alınmıştır.
  • Ben böyle yaptım ve hala yapmaya çalışıyorum. Ve bazen karşılık beklemeden link alıyorum. Bazı dergilerin Faydalı linkler kısmında gösteriliyorum. Bu gurur da bana hem para hem hırs hemde insanlara bişeyler katabilme zevki veriyor.
  • Ve sabredin.

Saygılarımla.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
- Adsense benim patronum
- Adsense için site açıyorum, sınırları o belirler
- İnsanlara faydalı olmak isteseydim farklı meslekler seçerdim
.......
nasıl :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
- Adsense benim patronum
.......
hocam aynen katılıyorum sana bundan uzun zaman önce bende konuyu açan arkadaş gibi düşünüyordum hatta ondan daha da fazla şeyler düşünüyordum ama en sonunda 6 ay önce doğru yolu senin gibi bende buldum :).
Sonuçta google ile adsense farklı şeyler değil bence gelen ziyaretçiler elalemin reklamını göreceğine benim siteme gönderen kişinin reklamını görsün o iki kazansın ben 1 :) sonuçta ziyaretçiyi bana o gönderiyo ve ilk mesajdaki yazılanları yapan varmı acaba onuda merak ediyorum

qbert

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense için site açmayın diyorsunuz. tmm eyvallah. açtık siteyi. 1 ay oldu... 2 ay oldu... neyse hitler az da olsa yükseldi ama elde ne var 0 (sıfır!).
yavaştan sağa sola adsense eklemeye başladık. güzel günlük 1-1,5$ kazanıyoruz ne âlâ ;)

sonra gözü daha da yükseklere dikiyoruz. sayfayı komple adsense dolduruyorz ve içeriğe fazla önem vermemeye başlıyoruz...

en sonunda da benim gibi 15 tıka 0,12$ almaya başlıyorsunuz...

sitemi ilk açtığım tarihten itibaren 3-4 hafta içerisinde adsense hesabını 40$ a kadar çıkarttım ama daha sonrasında çok feci düşüş yaşadım:(

siz benim gibi yapmayın....

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- Adsense benim patronum
.......

Google adsense 'in bu konuda rakibi olmadığını biliyorum. Ancak Google fanlarına değil bu yazdıklarım. Siz google fanatikleri üzerinize alınmayın. Bu yazı yokmuş gibi davranın.

Adsense için açılan siteler yüzünden internet çöplük oldu. Benim de bu çöplüğe bir site katkım oldu bi hevesle. Çevreni nasıl kirletmeyi sevmiyosan interneti de kirletmicen.

Ben bu sayede hedefime emin adımlarla ulaşıyorum. Hayat Tecrübelerim bunlar. Sınırları adsense belirler diyip bütün herşeyini ona bağlıyorsan Allah kourusun bir gün boğaz köprüsüne yaya çıkarsın.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Google adsense 'in bu konuda rakibi olmadığını biliyorum. Ancak Google fanlarına değil bu yazdıklarım. Siz google fanatikleri üzerinize alınmayın. Bu yazı yokmuş gibi davranın.

Adsense için açılan siteler yüzünden internet çöplük oldu. Benim de bu çöplüğe bir site katkım oldu bi hevesle. Çevreni nasıl kirletmeyi sevmiyosan interneti de kirletmicen.

Ben bu sayede hedefime emin adımlarla ulaşıyorum. Hayat Tecrübelerim bunlar. Sınırları adsense belirler diyip bütün herşeyini ona bağlıyorsan Allah kourusun bir gün boğaz köprüsüne yaya çıkarsın.
Bir şirket yada kurumda çalışıyorsan mutlaka bir patronun vardır ve ona karşı sorumluluklarında vardır.Benim burada bahsettiğim patrona karşı sorumluluk.

Senin çöplük dediğin sitelerim için günlük yüzlerde yorum ve tşk mesajı onaylıyorum, değişik affiliate sistemlerinden teklifler alıyorum.
İnternette hayat tecrübesi işe yarasaydı dedelerimiz internetin kralı olurdu.
Yatırımlarımızı yapıyoruz, yaya kalmam bu satten sonra.
Bırakta AdSense yi bilenler kullananlar konuşsun, yargılasın.

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen adresini ver bakalım güç sende mi google 'da mı yoksa densizin birinde mi?

Arkadaşım işte benim bu yazım adsense çalışanlarına değil ki? Bu yazı adsense 'ten para kazanmak için site açanların hüzünlü sona ulaşmamaları için tecrübeler. Sen google 'ı patronun olarak görüyosan sana değil bu yazı hala tekrarlıyorum.

Eğer siten forum sitesi ise zaten bu yazdıklarımı hiç dikkate alma. Forum siteleri en kontrolsüz içeriğe sahip sitelerdir.

Neyse polemeğe girmeyelim. Allah daha çok versin kardeş. Yeter ki Türk kazansın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.