Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma yazmıyodum. Yine yazayım bişeyler ve bu tarz başlıklar açmak istemiyorsanız yazıyı sonuna kadar okuyun!
Saygılarımla.
- Adsense 'i patronunuz olarak görmeyin. Adsense çalışanı olarak kendinizi hissetmeyin. Unutmayın siz 1 kazanıyo iseniz Google 2 kazanıyo.
- Adsense için site açmayın. Ben bir kez öyle hataya düştüm. Askerden yeni gelmiştim askerlikten yeni kurtulmanın verdiği heyecanla açtım
Açalı 5 ay oldu ve şu ana kadar da o siteden 10$ kazanmış değilim. Site ingilizce bir de. Belki de ben beceremedim kazandırmayı ama bu tarz sitelerin bana uygun olmadığını anladım.
- Eğer insanlara faydalı olmak için bir şeyler yaparsanız, bunun mükafatını hem bu dünyada alıyosunuz hem öbür dünyada alıcağımıza inanıyoruz.
- Bir sitede güzel bir makale gördünüz bi baktınız çok iyi makale. Adsense'ten para da kazandırır size hem gerçekten faydalı döküman. Ne duruyosunuz hemen kendi sitenize kopyala/yapıştır yapıyosunuz! Tabii ki böyle değil. Bu hırsızlıkla faydalı olmak sadece robin hood 'ta vardır. O da yanlış.
- Gezindiğiniz sitelerde beğendiğiniz makaleleri yayınlamak için site sahibinden ve yazarından izin alınız. İzin koparamaz iseniz para teklif edin. Link verin ya da banner ne olursa olsun mutlaka karşı tarafı ikna edip te yayınlayın!
- Ve en güzel madde: Akşamları eve gidip kahvenizi aldıktan sonra bilgisayar başına geçip adsense hesabınıza bakıp ohhh be baya gelirler yükseldi, (tamamen duygusal olarak düşünüyoruz) ulan benim daha faydalı olmam lazım insanlara çalışayım biraz dahaaa. Değil tabii ki?
Akşamları eve gittiğinizde adsense hesabınıza hiç bakmadan site hitlerine bakın, ziyaretçiler nerden bulmuş linkinizi, google'da ne aratıp girmişler sitenize.
- Geceleri geç yatın. Çalışın, çalışın, çalışın. Unutmayın çok uyku insana vakit ve para kaybettirir. Çalışmanızın karşılığını mutlaka alıcaksınız. Garantilidir denenip sonuç alınmıştır.
- Ben böyle yaptım ve hala yapmaya çalışıyorum. Ve bazen karşılık beklemeden link alıyorum. Bazı dergilerin Faydalı linkler kısmında gösteriliyorum. Bu gurur da bana hem para hem hırs hemde insanlara bişeyler katabilme zevki veriyor.
- Ve sabredin.
Saygılarımla.