- Reaction score
- 87
2 Gündür forum çok sessiz sizi bilmem ama ben sıkıldım bu sessizlikten neden kimse birşey yazmıyor 
![]() |
![]() |
Herkes tatilde heralde
Sadece 2 gündür değil uzun bir süredir böyle.Sabah geliyorum bakıyorum akşam ne yazdıysam aynısı.10-12 saatlik akşamdan sabaha kadar ne 1 konu açılmış nede 1 konuya yorum yapılmış.Forumda kuru kalabalıktan başka bişey yok zaten.
Artık forumda okuyacak 1 mesaj bulmak çölde su bulmakla eşdeğer hale geldi
Eskiden adsense kategorisinde dünya kadar bilgi paylaşılırdı.Şimdi bakıyorum adsense kategorisine çoğu zamanlar bazen 2-3 gün boyunca 1 tek mesaj bile yazılmıyor.Ben bari açıyım deyip bi konu açıyorum.Millet daha açtığım konudaki 1 satırı bile okumadan konu başlığına göre direk eleştiri yapıyor.Forum, ölü şehir gibi.Ne ticaret yapan var ne bilgi paylaşan var ne bi adam akıllı yorum yapan var.Millet artık soru bile sormuyor.
Bunun en büyük sebebide davetiyesiz üyelik.Foruma her elini kolunu sallayan girdi.Artık kimse 1 tek kelime bile yazmak için uğraşmıyor.Ama ben bir r10a bakıyorum.Orda konuları okunmuş say diyorum hemen sonra yeni konuları göster diyorum bakıyorum saniyeler içinde bi dünya mesaj yazılmış forumda.Bi konu açıyosun en fazla 5 dakika sonra o konu 4-5 sayfa uzamış oluyor.Konunun birine bi mesaj yazıyosun gönder dediğin anda bi bakıyosun senden saliseler önce 1-2 kişi daha mesaj göndermiş.Tabikide iyinet forumu r10 gibi olsun demiyorum ama forumda profesyonellik ve kalite düşmesin istiyorum.
Neyse.Zaten forumun yetkilileri bunların farkındalardır.Şimdilik burada kesiyorum.Aslında yazacak çok şey var ama kendimi yorupta daha fazla şeyler yazmak istemiyorum.Çünkü bişey yazınca kimse mesajı okumuyor aradan cımbızla bi kelime çekip hemen bu adamı nasıl eleştiririm, nasıl yapıcı değil yıkıcı olurum diye düşünüyor çoğunluk.
EK:Görüldüğü gibi bu konuya bile hala benden başka ne bakan var ne yorum yapan var.Demiyim demiyim diyorum kendini tutamıyorum.Bu konu şuan r10da açılsa 5 dakika geçmeden 7-8 sayfa mesaj yazılmış olurdu..
Böyle olması forumun itibarını düşürmekten başka bir işe yaramaz.Bu forum üyelere açıksa üyelerin düşüncelerinede saygı duymalı.O zaman git bu forumdan oraya takıl gibi birşey olacak
Bir şey sorucam ama diğer forum davetiyeli üyeliğe mi geçti ??
Evet o forum tekrar davetiyeli üyeliğe geçti.6 davetiye hakkım var isteyene gönderebilirim.
Benimde varmış da davetiyem ondan sordum uzun zamandır girmiyorum..
IE7 de açılmıyor AteşFox dan giriyorum...