Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar siteye nasıl bir forum ekleyebilirim bunun için tavsiye ettiğiniz forum sitilleri var mı? Paylaşabileceğiniz linkler veya wp üzerine konulmuş forumlar var mı?
Arkadaşlar siteye nasıl bir forum ekleyebilirim bunun için tavsiye ettiğiniz forum sitilleri var mı? Paylaşabileceğiniz linkler veya wp üzerine konulmuş forumlar var mı?
Arkadaşlar bununla ilgili simple forumu yükledim. Ama bir problem veriyor. Bununla ilgili resimlerle paylaştım. Bbpress biraz karışık geldi. O yüzden bununla çalışmak istedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Bununla ilgili yazıda şurda yazılmış: http://www.kodaman.org/yazi/wordpress-e-forum-eklentisi#yorum-3437 buradaki yönlendirmelere göre yaptım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.