İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

forum postçuluğu (yeni)

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum postçuluğu (yenilendi !!!)

forum ingilizcedir.

(program oyun müzik film download linkleri en rağbet gören kısımlardır)

istek bölümleri haricinde her yeni başlık için 0,06$ (daha önce 0,03$ idi) ödenecektir.

paypal veya türkiyedeki banka hesaplarınıza eft ücreti düşülerek paranız gönderilir.

9$ karşılığı olunca (150 yeni başlık) paranızı alabilirsiniz.
ödeme almak için kullanıcı adını bana iletmeniz yeterli ([email protected])

ilk 5 kişiye ise 50 yeni başlık sonrası ödemeleri yapılacaktır.

birşey göndermeden önce daha önce gönderilip gönderilmediğini kontrol etmelisiniz. eğer gönderilmiş birşey gönderirseniz, gönderdiğiniz post moderatörler tarafından bir önceki posta birleştirilir yada silinir. aynı şeyi farklı bir download linki vererek göndermeniz bunun dışındadır.

http://www.xboard.org/forum/

Not : download linklerini HIDe-reply yada HIDE-thanks tagıyla göndermelisiniz. (Ayrıntı : http://www.xboard.org/forum/announcement.php?f=2&a=3)

kolay gelsin.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pek anlamadım ama ingilizce bir foruma post atmak için fiyat az diyorsanız bunun pek bir anlamı yok çünkü yapılacak iş çok basit. herhangi bir yerden bir download linki bulup sadece linki ve program adını (veya herneyse film müzik) bir başlıkla postalayacaksınız o kadar. bunun yanında programa ait web sitesi, kısa bilgi vesaire verirseniz tabi daha iyi olur.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ingilizcem iyidir aslında böyle ingilizce bir foruma girip sohbet etmek istiyorum bu işten para kazanmak da iyi olur ama zaman yok....... :S

WaffenSS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kesinlikle az. 30$ almak için 1000 konu. Uğraşmaya değen çıkar mı bilinmez.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki o zaman komisyonu değişelim. 0.06$ vereceğim. ödemeniz 9$ olunca alacaksınız. yani 150 konu olunca. yalnız ilk uğraşan 5 kişiye 50 konu sonrasında ilk ödemelerini yapacağım.

bunuda ödeme yaptığım belli olsun diye söyledim. 50 konuya kısa sürede ulaşacak kişiler vardır. 50 konu yapar yapmaz ödemelerini alsınlarki ortada ödeme almış olan bir kaç kişi olsun. (50 konu = 3$)

hostingyardim.com

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
50 konu ne demek biliyosmu??Okadar basit bişi değil.Fiyatlar yine cok az

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha fazla artıramam fakat ne kadar olmasını beklerdiniz onu merak ettim doğrusu.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
iyi iş valla sen bedavadan icerik sahibi olcan hemde az para vercen tamam bende siteme her 100 program ekleyene 5 ytl verim

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
program değil bir sürü şey var. ayrıca bedava değil 50 tanesine yaklaşık 5 ytl veriyorumki seninkinin iki katı.

bir daha böyle bir şey vadetmişti ki o 0.02 veriyordu gayette rağbet edenler oldu, bilemiyorum belkide onunki türkçe olduğu içindir.

adam akıllı bu işden anlayan biri 1 saat içinde 50 başlık rahat girebilir. en azından ben girebilirim. peşin ödeme yapacak olan varsa hemen başlayayım.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ha bu arada geri zekalı turkticaret.net yuzunden board bu sabahdan beri kapalı belki burdan sesimi duyarlar. adamlara dns ayarı yaptıracaktım mirror host için hepten uçurdular dns ayarlarını.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alan adıyla ilgili sorunu düzelttiler sonunda. bakmak isteyenler varsa başlayabilir. ilk 5 kişiye 3$ olunca hemen veriyorum.

D

doLob

Misafir
bu tur yazilara karsiyim

resmen cop forum olusturuyorsunuz veya milleti kandirmaya calisiyorsunuz!!. bunun yerine reklam vermeyi deneseniz? (postculara verdiginiz ucretle ne kadar reklam verilir orasida tartisilir)

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ulan nerde manyak var bizi buluyor. en sonunda açtırdınız ağzımı. kimi kandırdım it herif, kim söylediğimi yaptıda alamadı parasını.

işine gelmiyorsa defol git, niye iftira ediyorsunki şerefsiz.

D

doLob

Misafir
kisisel tartismaya girmiyorum msn adresim ve ozelimden bana iletebilirsin sorununu

kandiriyosunuzdan kastim yalanci bir ortam kuruyorsunuz 5-10 nick bir kisiye ait ve gorende geliyor bir nevi aldatmaca. kotu soz sahibine aittir umarim laflarinizi geri alirsiniz

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Admin yada modlarimiz su basligi kitlese hic fena olmaz
kufur
+ Bahsi gecenm Forum postculugu marez icerik li forum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.