Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

forum postçuluğu (yeni)

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
forum postçuluğu (yenilendi !!!)

forum ingilizcedir.

(program oyun müzik film download linkleri en rağbet gören kısımlardır)

istek bölümleri haricinde her yeni başlık için 0,06$ (daha önce 0,03$ idi) ödenecektir.

paypal veya türkiyedeki banka hesaplarınıza eft ücreti düşülerek paranız gönderilir.

9$ karşılığı olunca (150 yeni başlık) paranızı alabilirsiniz.
ödeme almak için kullanıcı adını bana iletmeniz yeterli ([email protected])

ilk 5 kişiye ise 50 yeni başlık sonrası ödemeleri yapılacaktır.

birşey göndermeden önce daha önce gönderilip gönderilmediğini kontrol etmelisiniz. eğer gönderilmiş birşey gönderirseniz, gönderdiğiniz post moderatörler tarafından bir önceki posta birleştirilir yada silinir. aynı şeyi farklı bir download linki vererek göndermeniz bunun dışındadır.

http://www.xboard.org/forum/

Not : download linklerini HIDe-reply yada HIDE-thanks tagıyla göndermelisiniz. (Ayrıntı : http://www.xboard.org/forum/announcement.php?f=2&a=3)

kolay gelsin.

desperrado

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
18
Bayağı iyi bir dil bir insan iki dil 0,03 $ :D

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
pek anlamadım ama ingilizce bir foruma post atmak için fiyat az diyorsanız bunun pek bir anlamı yok çünkü yapılacak iş çok basit. herhangi bir yerden bir download linki bulup sadece linki ve program adını (veya herneyse film müzik) bir başlıkla postalayacaksınız o kadar. bunun yanında programa ait web sitesi, kısa bilgi vesaire verirseniz tabi daha iyi olur.

UguG

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
ingilizcem iyidir aslında böyle ingilizce bir foruma girip sohbet etmek istiyorum bu işten para kazanmak da iyi olur ama zaman yok....... :S

kenan56

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
100 konu açtığımızda ne kadar kazanacağız

SLiM_BoY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
175
kenan56' Alıntı:
100 konu açtığımızda ne kadar kazanacağız

"3$ karşılığı olunca (100 yeni başlık) paranızı alabilirsiniz."

diyor.

WaffenSS

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
Kesinlikle az. 30$ almak için 1000 konu. Uğraşmaya değen çıkar mı bilinmez.

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
peki o zaman komisyonu değişelim. 0.06$ vereceğim. ödemeniz 9$ olunca alacaksınız. yani 150 konu olunca. yalnız ilk uğraşan 5 kişiye 50 konu sonrasında ilk ödemelerini yapacağım.

bunuda ödeme yaptığım belli olsun diye söyledim. 50 konuya kısa sürede ulaşacak kişiler vardır. 50 konu yapar yapmaz ödemelerini alsınlarki ortada ödeme almış olan bir kaç kişi olsun. (50 konu = 3$)

hostingyardim.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
50 konu ne demek biliyosmu??Okadar basit bişi değil.Fiyatlar yine cok az

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
daha fazla artıramam fakat ne kadar olmasını beklerdiniz onu merak ettim doğrusu.

Senol

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
128
iyi iş valla sen bedavadan icerik sahibi olcan hemde az para vercen tamam bende siteme her 100 program ekleyene 5 ytl verim

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
program değil bir sürü şey var. ayrıca bedava değil 50 tanesine yaklaşık 5 ytl veriyorumki seninkinin iki katı.

bir daha böyle bir şey vadetmişti ki o 0.02 veriyordu gayette rağbet edenler oldu, bilemiyorum belkide onunki türkçe olduğu içindir.

adam akıllı bu işden anlayan biri 1 saat içinde 50 başlık rahat girebilir. en azından ben girebilirim. peşin ödeme yapacak olan varsa hemen başlayayım.

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
ha bu arada geri zekalı turkticaret.net yuzunden board bu sabahdan beri kapalı belki burdan sesimi duyarlar. adamlara dns ayarı yaptıracaktım mirror host için hepten uçurdular dns ayarlarını.

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
alan adıyla ilgili sorunu düzelttiler sonunda. bakmak isteyenler varsa başlayabilir. ilk 5 kişiye 3$ olunca hemen veriyorum.

D

doLob

Misafir
bu tur yazilara karsiyim

resmen cop forum olusturuyorsunuz veya milleti kandirmaya calisiyorsunuz!!. bunun yerine reklam vermeyi deneseniz? (postculara verdiginiz ucretle ne kadar reklam verilir orasida tartisilir)

fatihfx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
ulan nerde manyak var bizi buluyor. en sonunda açtırdınız ağzımı. kimi kandırdım it herif, kim söylediğimi yaptıda alamadı parasını.

işine gelmiyorsa defol git, niye iftira ediyorsunki şerefsiz.

D

doLob

Misafir
kisisel tartismaya girmiyorum msn adresim ve ozelimden bana iletebilirsin sorununu

kandiriyosunuzdan kastim yalanci bir ortam kuruyorsunuz 5-10 nick bir kisiye ait ve gorende geliyor bir nevi aldatmaca. kotu soz sahibine aittir umarim laflarinizi geri alirsiniz

culpable

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
93
Admin yada modlarimiz su basligi kitlese hic fena olmaz
kufur
+ Bahsi gecenm Forum postculugu marez icerik li forum