İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum sisteminin önemi

wesc

1
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2008
Mesajlar
2,223
Reaction score
12
Merhaba arkadaşlar.

Özellikle ilk kez site açacak olanlar script hakkında kararsız kalıyorlar. Forum açanlar vBulletin mi, MyBB mi, SMF mi; blog açacaklar ise Wordpress mi yoksa Blogger mi vs. Öncelikle şunu söyliyeyim ki her sistemin kendisine göre bir avantajı vardır. vBulletin seo anlamında iyidir, MyBB'nin kullanışı kolaydır, SMF özellikle fan sitelerine iyi gider, bunun gibi şeyler...

Ancak benim size önerim şu: Bir sitedeki en önemli özellik sitenin içeriğidir. Tasarım, SEO gibi şeyler ikinci plandadır. Eğer sitenizi ne üzerine açacağınıza karar verdiyseniz scriptler hakkında kafanızı yormayın. Çünkü bir siteyi site yapan tasarımdan çok içinde ne yazdığıdır. Dünyanın 1 numaralı sitesinin arkaplanı beyaz ve üzerinde yalnızca 1-2 tane yazı var. (Google)

Eğer yine de karar veremediyseniz, bu scripleri kullanan 1-2 siteyi gezin ve içinize hangisi daha çok siniyorsa, hangisi kafanıza yattıysa onu kullanın.

Başarılar.
 

Ottoman Empire

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2010
Mesajlar
119
Reaction score
1
Konum
Kocaeli
Yeni başlayanlar için forum düşünüyorlarsa ve kısıtlı bir bütçeleri var ise Smf yi tavsiye ederim zira Vb lisans ücreti var smf hem kullanım olarak kolay hemde çok büyük Türkçe bir destek forumu var. Tasarım siteleri vs.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst