İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum Sitemize C/P konu açacak aranıyor

gaddars

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Kasım 2014
Mesajlar
216
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Güzel bir iş teklifi ile sizlerleyiz.

Sitemize Biyografi Alanında alt bölümler dahil 250 konu her biri 50 şer olabilir ama abartılı farklar olmasın birinde 20 birinde 80 her konu da mutlaka bir resim olacak ve alıntı URL istemiyorum postimage ya da tinypic e yükleyip o linki kullanacaksınız.Reklam barındırmıcak şekilde olmasını istiyoruz kastımı umarım anlamışsınızdır.
TürkDili ve Edebiyatı , Dünya Edebiyatı alanına min 50
E-Kitap ve Tanıtım ,Beyaz Dizi Ekitaplar :100 ve yukarısı olabilir.Mutlaka bir kapak fotosu olacak.Resimler aynı şekilde reklamsız URL olursa konulabilir onun dışında belirtilen yerlere koyulacak
Cumhuriyet Tarihi : 50 konu içeriğinde olaylar anlatıcak mesela inkılaplar koyulabilir
Osmanlı Tarihi: min 50 konu içeriğinde olaylar felan olacak artık size kalmış ama bilinen olaylar olsun fazla da abartmıyorum
Padişahlar bölümüne : 36 padişahı tanıtacaksınız ve resimleri mutlaka olacak , padişah deyipte 2 satırda bırakmayın ister wikipedi ister başka yerden alıntılayın .
İl il Türkiye Tanıtımına 81 :) il konulacak ve en az 1 resim olacak


Detaylar:Mutlaka Tag eglenecek,Resim konusunu söyledim ve her bölüme farklı üyeliklerden konu açılacak biyografi,edebiyat ve e kitap bölümü, tarih ve coğrafya olmak üzere 3 tane, Comis Sans MS yazıtürü Kullanılacaktır ve büyüklük 3 olacaktır benim şu anki yazım.E-kitap linklerini de yandex disk e eklerseniz daha güzel olur ama size bırakıyorum.Kullanıcının direk açıp okuyabileceği bi alan tercihimdir

Dediklerim çok zor değil almak isteyenler PM atsın gün içerisinde dönüşler olacaktır.
Taglama resim mevzusu felan olduğundan aslında ayarladıktan sonra çok zor değil 0,1 TL vericem konu başı,e-kitap bölümüne min 50 konu alınır.Biyografi bölümüne min 1 bölümü alabilirsiniz en az 20 konu kaydiyle.
Umarım anlaşılmışımdır :)

Heee ayrıca belirtmek isterim uzmanı olduğunuz bi konu varsa PM atın değerlendirip uygunsa açarım forumun amacını çokta aşırı aşmayalım :)
 

gaddars

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Kasım 2014
Mesajlar
216
Reaction score
0
Tek bu forum yok dostum sizde buna emin olabilirsiniz dediğim iş çok zor değil ;)
 

gaddars

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Kasım 2014
Mesajlar
216
Reaction score
0
İsteklerim doğrultusunda fiyatlandırmayı 0,15 TL ye çekiyorum konu başı gayet açık herkesin istediği bi şekilde C/P istiyoruz biraz değişiklik olacak şekilde :)
 

gaddars

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Kasım 2014
Mesajlar
216
Reaction score
0
Ekitap işi arkadaşa verilip sonuçlanmıştır fakat devam etmektedir diğer konular hala açıktır . İlgilenenler PM atabilir.
 

gaddars

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Kasım 2014
Mesajlar
216
Reaction score
0
C/P bazında 100 konu 5 TL ye verilmiştir. Teşekkürler :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst