İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum Sitesi Alınacaktır

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forum sitesi satın alacağım varsa satmak isteyen arkadaşlar tekliflerini bekliyorum.ayrıca aktif forumunuzun db sini de alabilirim

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
maniacforum.com var lisanslı olarak db siyle birlikte 400 ytl

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar..
uzantısı satılmaya yasak olduğu için domaini yazmıyorum özelliklerini yazayım.

54181 Mesaj
17496 Üye
17161 Konu Gönderen

PR 5 domain

13 bin sayfası indexli idi google da bugün baktım 1400 küsür olmu$. Sanırım geri gelecektir indexli sayfaları.

SMF forum kurulu.

ücret : 600 Ytl

Dü$ünenler pm atabilir.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pmler cevaplandı,aramaya devam :). Forum + domain olabilir ya da sadece forum databaseiniz olabilir.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
deniz çetin full albüm

15276 Mesaj 2821 Konu Gönderen: 1611 Üye.

bana ait değil, bir arkadaşımın. satacağını söylemişti. domain olarakta gerçekten hoş bence. ve yanılmıyorsam şu anda günlük 1000 civarı bir tekili var. isterserseniz pm atın sahibinin msn adresini yollarım.

M

millionkurt

Misafir
60.000 üye
120.000 konu
1 milyon mesaj
vbulletin + ömür boyu lisans
%100 legal

günlük 10k yazın
20k kışın tekil..

Fiyat teklifini p.m le yaparsan satmayı düşünebiliriz

not: aylık site geliri minimum 800$
Gideri 280$

M

millionkurt

Misafir
Arkadaşlar adresi herkese veremem bu hoş olmaz.. Ancak ciddi alıcılar fiyat teklifi yapabilir.. Ayrıca bu kişilerden çeşitli bilgiler isteyeceğim güvenlik açısından..

Siteye gelince, en ufak miğde bulandırıcı bir durum göremezssiniz. Görürseniz alınan paranın 2 katını iade ederim.

Fiyata gelince, aylık gelirini ortalama 1000$ olarak hesaplarsak, 24.000$ civarı satılabilir..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Arkadaşlar adresi herkese veremem bu hoş olmaz.. Ancak ciddi alıcılar fiyat teklifi yapabilir.. Ayrıca bu kişilerden çeşitli bilgiler isteyeceğim güvenlik açısından..

Siteye gelince, en ufak miğde bulandırıcı bir durum göremezssiniz. Görürseniz alınan paranın 2 katını iade ederim.

Fiyata gelince, aylık gelirini ortalama 1000$ olarak hesaplarsak, 24.000$ civarı satılabilir..

adresini vermedikden sonra nasıl ciddi olabilirizki ? Sitene güveniyorsan, herkeze vermekden neden çekiniyorsun.. Bahsettiğin kadar hit alan siteye insanlar giriyor.Onlar herkez değilmi ? Kafamı allak bullak ettin gerçekdende.Hata sanrım bizde.Satış şablonu istemeliydik senden.

M

millionkurt

Misafir
adresini vermedikden sonra nasıl ciddi olabilirizki ? Sitene güveniyorsan, herkeze vermekden neden çekiniyorsun.. Bahsettiğin kadar hit alan siteye insanlar giriyor.Onlar herkez değilmi ? Kafamı allak bullak ettin gerçekdende.Hata sanrım bizde.Satış şablonu istemeliydik senden.

Forum satılıktır diye etrafta yayılması hoş olmaz... Ayrıca ben teklifimi canparlak için yazmıştım.. mesajlarını inceledim güven verdi.. onunla bağlantıya geçtim. herkes için geçerli değil

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Millionkurt ile görüştük anlaşamadık malesef; teklifi ve ciddiye alışından dolayı teşekkür ederiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.