forum sitesi kuracağım konu ekleyecek mod ve adminler aranıyor
24 Mayıs 2013 #1 H hitokiri 0 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 27 Kasım 2010 Mesajlar 165 Reaction score 3 forum sitesi kuracağım konu ekleyecek mod ve adminler aranıyor
24 Mayıs 2013 #2 S SinneR 0 İyinet Üyesi Katılım 21 Kasım 2010 Mesajlar 125 Reaction score 0 ne forumu olacak gelirden bir pay vermeyi düşünürsen adminlik zirvesinde çalışabilirim hocam site içi ilgilenir yönetir konu eklerim.
ne forumu olacak gelirden bir pay vermeyi düşünürsen adminlik zirvesinde çalışabilirim hocam site içi ilgilenir yönetir konu eklerim.
24 Mayıs 2013 #3 H hitokiri 0 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 27 Kasım 2010 Mesajlar 165 Reaction score 3 SinneR' Alıntı: ne forumu olacak gelirden bir pay vermeyi düşünürsen adminlik zirvesinde çalışabilirim hocam site içi ilgilenir yönetir konu eklerim. Genişletmek için tıkla ... script kurmayı vs biliyor musun phpbb kuracağım SinneR' Alıntı: ne forumu olacak gelirden bir pay vermeyi düşünürsen adminlik zirvesinde çalışabilirim hocam site içi ilgilenir yönetir konu eklerim. Genişletmek için tıkla ... lisanssızed vbulletin kuracağım gelirden yüzde on pay veririm
SinneR' Alıntı: ne forumu olacak gelirden bir pay vermeyi düşünürsen adminlik zirvesinde çalışabilirim hocam site içi ilgilenir yönetir konu eklerim. Genişletmek için tıkla ... script kurmayı vs biliyor musun phpbb kuracağım SinneR' Alıntı: ne forumu olacak gelirden bir pay vermeyi düşünürsen adminlik zirvesinde çalışabilirim hocam site içi ilgilenir yönetir konu eklerim. Genişletmek için tıkla ... lisanssızed vbulletin kuracağım gelirden yüzde on pay veririm
5 Haziran 2013 #4 E EmreDnmz 0 İyinet Üyesi Katılım 27 Ağustos 2011 Mesajlar 118 Reaction score 3 Fiyatda anlaşabilirsek yönetici/moderatör olabilirim. Oldukça yüksek sayılı bir forumda 2 yıl görev yaptım, pm atarsanız link verebilirim. teknik konulardan pek anlamam ama site içi yöneticilik yapabilirim. Detaylar ile pm atabilirsiniz..
Fiyatda anlaşabilirsek yönetici/moderatör olabilirim. Oldukça yüksek sayılı bir forumda 2 yıl görev yaptım, pm atarsanız link verebilirim. teknik konulardan pek anlamam ama site içi yöneticilik yapabilirim. Detaylar ile pm atabilirsiniz..
10 Haziran 2013 #5 S soner67 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 32 Reaction score 0 Ben de teknik işlerden anlamam ama boş vaktim bol.Yöneticilik,modluk yapabilirim.
14 Haziran 2013 #6 H hitokiri 0 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 27 Kasım 2010 Mesajlar 165 Reaction score 3 konu güncel değil kilitlensin