İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum Stiliniz?

X

Xman

Misafir
Arkadaşlar forumda nasıl takılıyorsunuz, foruma girdiğinizde ilk ne yapıyorsunuz, favori kategorileriniz, mesaj kutunuz vs. vs. İyinette nasıl vakit geçiriyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

X

Xman

Misafir
Ben ilk önce profilimden son mesaj yazdığım konulara verilen cevaplara bakarım, anasayfayı bile gezmeden..

T

trgy

Misafir
forum hakkinda kısmına daha sonra yeni mesajlar kısmına. Yalnız bu konuyu geyikhaneye alsak daha iyi :)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
İlk profilden son mesaj attığım konulara bakarım sonrada yeni mesajlar butonunu kullanırım. :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ie de açılış sayfam yeni mesajlar. öncelikle ilgim dahilindeki konulara ardından diğer konulara bakıyorum. geyik ve link değişimi konularına fazla bakmıyorum. en son olarak şikayetlere bakıyorum.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
ilk olarak operamdaki anahtara tıklıyorum, sonra yazdığım konu mesajlara bakıyorum sonra yeni mesajlar , uyuyana kadar böyle geçiyor :D

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
yeni mesajlar + konularım

favorilerim :p...

stildede default herzaman iyidir vb :)
dipnot:navbara bi konularım linki çakın yav :p

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Aynen yeni mesajlardan şaşmam zaten 12'den sonra gece bir fiil sabah 7'ye kadar 30'ar saniye aralığında yeni mesajlara bakıyorum :D limit filan koyma sunucudan turgay bağlantı sayısına valla banlanır IP'm :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.