İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum theme..

Yeni theme

• Kullanılan toplam oy
    18
P

phoenix

Misafir
iyinet ariza tiplerin uzaklastirilmasi ve davetiye sisteminden sonra artik kendine ozgu bir stil ile devam etmelidir. madem yeni bir olusuma giriyor. bence yeni bir theme olursa cok daha iyi olur.. vbulletin kullanan bir cok buyuk webmaster forumu kendilerine ozgu theme dizayn etmis veya hazir olan themelerdan yararlaniyor. (ceviz, sitepoint,wht) gibi.

bence sade beyaz bir theme ile dizayn toparlanir, hemde bu ustteki Text reklamlar daha iyi entegre edilir yeni theme'e ve reklam verenlerde kazanci olur.

bunun icin ben bir anket acmayi uygun gordum.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer kendini iyinetadmin'in yerine koyarsan, yeni bir theme için zamanı olmadığını anlarsın. zaten adam ddos saldırılarıyla uğraşıyor, bir de başına theme işini çıkarmayın. o şekilde de birşeyler yazılıp çiziliyor, bu şekilde de. bence gereksiz bir işlem, farketmiyor benim için. belki ileride olabilir ama :p

P

phoenix

Misafir
ploop' Alıntı:
eğer kendini iyinetadmin'in yerine koyarsan, yeni bir theme için zamanı olmadığını anlarsın. zaten adam ddos saldırılarıyla uğraşıyor, bir de başına theme işini çıkarmayın. o şekilde de birşeyler yazılıp çiziliyor, bu şekilde de. bence gereksiz bir işlem, farketmiyor benim için. belki ileride olabilir ama :p
yeni bir theme'i kendisi yapmasi gerekmez, binlerce theme var, satin alip veya ucretsiz bulup 1 tane kullanabilir. herhalde vbulletin'a theme yukleme 5 dk bile surmez? her sekilde bir seyler yazilip ciziliyor bu dogru, ama sitil diye bir sey var. o zaman kimse sitesinde css kullanmasin. hatta burasi phpbb olsun, ajax kullanilmasin, hizli cevap kullanilmasin. ne de olsa hersey yazilip ciziliyor. bence bu mantik yanlis.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla binlerce theme var da neden bütün forumlar bunu kullanıyor o zaman? anlamam vbullettin'den ama, diğer bazı theme değiştiren forumlarda uzun süre kalırsan gözü yoruyor. bir de bu risk var. bence gözü yormayan yegane theme bu. ayrıca phpbb olması, hızlı cevap kullanılması gibi örnekler bence yanlış. hızlı cevap, benim bu foruma cevap yazmamı teşvik eden bir şey. ama theme değişse cevap yazmam teşvik edilmeyecek. karışık iş bunlar.

P

phoenix

Misafir
butun forumlar theme kullansin demiyorum neden bu kadar gerginsin yahu?
bir anket yaptim, kullanilmasini istemiyorum dersin olur biter. niye bu kadar abarttin anlamadim :)

I

iyiyiz

Misafir
Ya zamani varsa adminin güzel gözü yormayan bir o kadarda sade bir teheme olursa güzel olur.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bence böyle iyi, değişirsede bundan çok farklı olması iyi olmaz. sadece renklerle oynanması ve ikonların değişmesi olabilir. fakat tabloların küçülmesi ve tasarımın tamamen değişmesi iyi gelmeyecektir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.