İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum Versiyonu

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Vbulletin.com da Latest Version: 3.8.1 yazarken neden forum 3.7.4 versiyonunda kalmıştır ?
forum güncellenmeli

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yeni sürüme yeni lisans parası var. sanırım eski sürümden lisanslılar çok ödemiyor. bu da sayın yöneticilerin forumla nedenli ilgilendiklerini gösteren birşey.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
haklısın @loi öneride bulunduk özür dileriz.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Merak etmeyin, yöneticiler bölümünde forum hakkında herşey ama herşey tartışılıyor(du). Önerileriniz güzel ama bununla birlikte profilinizin bulunduğu sayfada "Paypal Bağış" linki var onada bir zahmet tıklayın. Samimiyetinizi görelim.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu tür düşüncelerinizi özel mesaj olarak iletirseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz. Biz bunun farkındayız.(forum versiyonunun.)

Ayrıca lisans ücreti vb. gibi komik diyaloglarda geçmiş yukarıda. Hiç bir zaman bu kadar küçük düşünmüyoruz bunuda bilmenizi tavsiye ederim.

Düşünceleriniz bizim için önemlidir. Bizimle paylaşmaktan çekinmeyiniz.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Üyelik seçeneklerindeki Gold member üyelik ücretini bir düşürseniz nasıl olur? İnsan bir bağış yapar, yaptığı bağışın karşılığını alır. Koskoca WHT'te bile "Premium Membership" bir yıllık 49 dolar.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Fiyatı falan tartışılırda bu şekilde karşılık verilmesi hoş değil bence, peep hakaret edici birşey yada kırıcı bir laf etmemiş, forum güncellenmeli demiş sadece. Açıkcası Loi' nin yaklaşımını hoş bulmuyorum.
Bu lafı kimden beklerim? Bir Angelo çıkıp böyle bir laf etse tamam derim, buradaki çoğu üyenin üstünde hakkı vardır Angelo' nun ve onun eski uslubuda öyle hatırlıyorumki sert idi. (Ben henüz görmedim Angelonun haksız yere sert tavır aldığını bu durum daha farklı..)
Ama hoş bulmadım açıkcası isteyen istediğini düşünebilir, kınayabilir yada ayıplayabilir.
Ayrıca sepulchral' ın da son zamanlardaki gayreti için söyleyecek söz yok, teşekkür etmek gerek. Ayrıca Allah kolaylık versin sepulchral.
iyinet.com' un bağış yerine ücretli üyeliğe geçmesi bence çok daha iyi sonuçlar doğuracaktır, hem 3 kuruş için söylenmiş bir söz olarak görüyorum bunu ben. Üyelerinde bağış yapmaması üyelerin suçu değildir. Pazarda tezgahtaki ürün için para istenmez gönlünden koparsa ver denirse o pazarda kimse o ürüne para vermez gerçekleri konuşmak gerek. Pazarcınında kimseye laf söyleme hakkı yoktur bu durumda

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
@osahin, demek isteyip, hatta yazıp da sonradan sildiğim birkaç şeyi dile getirmişsiniz, kendi namıma da teşekkür ederim size.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Peep, haklı olduğuna inandığın hiç bir konuda özür dileme bence kaybetmiş gibi algılanırsın. ;)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Uslubumdan ötürü özür dilerim, derdim incitmek degildi ama gerçek bu. Herkes bişeyler olsun istiyor ancak değişim için bişeyler yapmıyor. Bu arada pazarcı statusunde yazmadım o yazdıklarımı, pazardaki alışveriş yapanların arasından yazdım. Kırılan arkadaşlar mazur görsün beni, bu aralar kafamı bozan kişiler ve olaylar var bir kaçıda forumdan, bundan olsa gerek inciten sözcüklerim.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
iyineti bu yüzden seviyorum, başka hiçbir forumda bu şekilde gelişen bir konunun tartışmaya girmemesi düşünülemezdi, teşekkürler Loi anlayışın için.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
forum versiyonu için bu kadar ilgi göstermişiniz.forum genelinede ilgi gösterip, paylaşımlar yapsanız da, adminlerde yükseltsek ne olur yükseltmesek ne olur tutumuna girmez.yeni tasarımda gelin versiyonda güncel olur gold üyelikleride ucuz olur daha güzel bir forum olur.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forum versiyonunu o kadar önemsemeyin zira özellikle eski sürüm kullanan forumlar biliyorum. Sonuçta ihtiyaca cevap veren bir sürüm olduğu sürece numarası o kadar önemli değildir diye düşünyorum.

Kendi fikrime gelirsek hep son sürüm kullanmayı prensip edinmişimdir. :)

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Arkaplanda birşeylerin tartışıldığı belli oluyor.

Bizlere ne zaman birşeyler açıklanır acaba, şöyle böyle olsun mu veya şöyle böyle olacak diye..

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkaplanda birşeylerin tartışıldığı belli oluyor.

Bizlere ne zaman birşeyler açıklanır acaba, şöyle böyle olsun mu veya şöyle böyle olacak diye..

Takma kafanı zamanı gelince herşey öğreniliyo zaman herşeyin ilacıdır... Bence biraz daha sabırlı olmak gerekir bu tür durumlarda...

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Yahu ben niye kafama takayım ki. Ne yaparlarsa yapsınlar. Babamın oğlunun forumu değil ya. Fikir üretende kabahat.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merak etmeyin, yöneticiler bölümünde forum hakkında herşey ama herşey tartışılıyor(du). Önerileriniz güzel ama bununla birlikte profilinizin bulunduğu sayfada "Paypal Bağış" linki var onada bir zahmet tıklayın. Samimiyetinizi görelim.

Burası hayır kurumu mu bağış yapalım ? Vakıf mı dernek mi ne burası ? Bağış yaparım fatura kesecekmisiniz ?

O linkin orada bulunması başlı başına bir ayıp.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5