![]() |
![]() |
Akıl yaşta değil baştadır.blink' Alıntı:Gerizekalı gerizekalı polemik yaratıp, haksız ve bilgisiz oldukları halde ukala tavır takınanlar -18.
Daha efendi ve oturaklı olduklarını yazılarından belli eden zeki ve uzlaşmacı olanlar +18.
Ortalamayı kullanıcı sayısına ve mesajlara göre keşfet![]()
blink' Alıntı:Gerizekalı gerizekalı polemik yaratıp, haksız ve bilgisiz oldukları halde ukala tavır takınanlar -18.
Daha efendi ve oturaklı olduklarını yazılarından belli eden zeki ve uzlaşmacı olanlar +18.
windows' Alıntı:Benim bıyıklarım var.
Adam gibi birine benzetseydin biraz.hakanizm' Alıntı:Dün seni gördüğümde kurtlar vadisindeki güllüye benzettim![]()
blink' Alıntı:Gerizekalı gerizekalı polemik yaratıp, haksız ve bilgisiz oldukları halde ukala tavır takınanlar -18.
deeper' Alıntı:bu rep konusunda w.arez ve absürt forumlarına benzemeye başlıyoruz...
yanılıyor muyum?
" rep lütfen "
" bi rep yakışır "
" emeğe saygı rep "
" rep plssss "
vb.
Caesar' Alıntı:gördüm hakkaten var.
@hakanizm milletin seceresinide tutmaya başladın hadi hayırlısı![]()
umurcan' Alıntı:senin varya16 yaşındayım ben ve ne zaman bu -18 için dediklerini yapmışım.çok kişi tanır beni burda çok kişiyle alışveriş yaptık çok kişiye yardım ettim beraber iş yaptık site kurduk hiçkimseyle tartışmmadım tartışma olunca uzaklaştım o konudan senin 3.5 katın tecrübe puanım 2.5 katında katkı puanım var ama sen çıkmış bana Gerizekalı gerizekalı polemik yaratıp, haksız ve bilgisiz oldukları halde ukala tavır takınıyo diyosun
ayıp hiç yakıştıramadım sana nası böyle bi genelleme yapıyosun?![]()