Turkiye de ne cok forum sitesi varmis :) bir tane de ben mi acsam netsem ...
30 Haziran 2006 #21 K KerneL32 0 İyinet Üyesi Katılım 8 Mart 2005 Mesajlar 1,247 Reaction score 0 Turkiye de ne cok forum sitesi varmis bir tane de ben mi acsam netsem ...
30 Haziran 2006 #22 D dejafu Misafir magic2melody' Alıntı: evet aldım... herkese hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... bize nasıl hayırlı oluyor. vatana millete hayırlı olsun gibi olmus. sana hayırlı olsun
magic2melody' Alıntı: evet aldım... herkese hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... bize nasıl hayırlı oluyor. vatana millete hayırlı olsun gibi olmus. sana hayırlı olsun
5 Temmuz 2006 #24 W war 0 İyinet Üyesi Katılım 11 Mayıs 2006 Mesajlar 499 Reaction score 0 Foruma yazık olmuş parked.com'a yönlendirilmiş Parasını 1 ayda çıkaracak
5 Temmuz 2006 #25 M magic2melody Misafir war' Alıntı: Foruma yazık olmuş parked.com'a yönlendirilmiş Parasını 1 ayda çıkaracak Genişletmek için tıkla ... 1 ayda çıkacağını açıkçası hiç sanmıyorum... 4 saatir park ediyorum 0.40$ kazanabildim henüz
war' Alıntı: Foruma yazık olmuş parked.com'a yönlendirilmiş Parasını 1 ayda çıkaracak Genişletmek için tıkla ... 1 ayda çıkacağını açıkçası hiç sanmıyorum... 4 saatir park ediyorum 0.40$ kazanabildim henüz
6 Temmuz 2006 #26 A AykutBey 0 İyinet Üyesi Katılım 27 Kasım 2005 Mesajlar 202 Reaction score 0 Konum Mersin Ben de söyledim, parked yönlendirmeyip, yeni bir sistem yapsaydın diye .. Sonuçta forum linklerinin olduğu ilk sitelerden ..
Ben de söyledim, parked yönlendirmeyip, yeni bir sistem yapsaydın diye .. Sonuçta forum linklerinin olduğu ilk sitelerden ..
6 Temmuz 2006 #27 F firar 0 İyinet Üyesi Katılım 13 Ağustos 2004 Mesajlar 3,116 Reaction score 0 yazık olmuş gerçekten... para kazandırsa bile emeğe yazık olmuş... bence... ama umarım kar edersiniz...
yazık olmuş gerçekten... para kazandırsa bile emeğe yazık olmuş... bence... ama umarım kar edersiniz...
7 Temmuz 2006 #28 V varyemez 0 İyinet Üyesi Katılım 23 Mart 2006 Mesajlar 2,163 Reaction score 4 Konum Denizli Bencede emeğe yazık olmus kesinlikle tabi sahibi değişince yönetimde değişiyor..