Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://gulbeste.com/forum/admin/ buradan giriş yap ve sunucu ve optimize veya buna benzer bir ayar olabilir, gzip sıkıştırma ile ilgili bir ayarı vardı onu "Hayır" seç kaydet bakalım ne olucak
smfde boyle bir hata ile karsilasmisdim adminlerden biri veritabani uft8 donustur basmisdi butun db tr karakter hatalari olmusdu eski yedegi atarak duzeltmisdim..
hocam gzip tenmiş sen dediydin aradım bulamadım optimize felan dedim heralde onlardan bahsediyorsun diye sormadım da sonra biri daha dedi baktım gzip ayarı varmış kapattım düzeldi tşkler kardeşimsin) bu arada araya karıştı forumuda güncellemiş oldum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.