finduğa mı adminimKöye gttim daha yeni geldim yav bi durun.![]()
Kişileri daha çok aktif edebilecek birşeyler yapılmalı düşüncesindeyim. Açılan konulara cevap yazma zamanı çok uzun geliyor üyelere ve konu açmak insanları biraz uzaklaştırıyor gibime geliyor.
Yarışmalar gibi birşeyler düzenlenerek forumda daha çok aktiflik sağlanabilir. Yarışma sadece maddi yönden değil başka yönlerden de olabilir. Tabi benim ki sadece bir fikir. Olumlu veya olumsuz karşılayabilirsiniz. Saygı duyarım.
İyi forumlar herkese.
Saygılarımla..
Boş mesaj olduktan sonra anlamı olmaz. teşekkürler eline sağlık dofollow a gel, link değişecek 5 kişi, adsense çok para kazandırcam, alexa artıralım hadi hep birlikte, bu adam çok komik gibi konular olacağına olmasın.
Diğer bir yönden 1 üye günde 1 makale yazsa bile bize 15 bin gün yeter. Ben elimden geldiğince yapıyorum birşeyler ama bir yere kadar gidiyor biraz da üyelerin araştırıp konu açması gerekli.
Örnek vereyim;
En beğendiğiniz en faydalı bulduğunuz 10 site ile ilgili bir konu açabilirsiniz altına 10larca cevap gelecektir ve insanlar o siteleri ziyaret edecektir.
Başka bir örnek ise 10 tane çok güzel wordpress teması araştırıp üyelere sunabilirisiniz.
Kısacası herşeye benim yetişmem mümkün değil. Yapılacak brişey varsa gayret edilecek birşey olay üyelerde bitiyor.
Paylaşan ise konuma cevap gelmiyor diye düşünüyor ama iyinet'in google'daki gücü sayesinde binlerce kişi okuyor onu ve üye kazandırıyor iyinete. o üye ise gelip aramızda başka bir konu açıyor ve böyle bir zincir oluşuyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.