İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumda sorun mu var ?

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
internet çökmüş durumda, hiç bir yere 5dk. önce girilmiyor.

forumla alaksı yok bence.

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kullanici adi sifre girdikten sonra sayfa yonlendiriliyor diyor sonra : Bu sayfayı görme yetkiniz yok
Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.
diyor

Geri gelip herhangi bir linki tıkladiğimda bakiyorum giriş yapmiş oluyor

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tamam iyinet düzeldi şuanda görebiliyorum.
Adblock var mozilla eklentisi ama iyinetteki reklamları pasif hale getirmedim hiç.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
kullanici adi sifre girdikten sonra sayfa yonlendiriliyor diyor sonra : Bu sayfayı görme yetkiniz yok
Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.
diyor

Cok enteresan, bu konuda yardimci olacak arkadaslar var mi? Sizce neden boyle oluyor?

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Reklamlar düzelmiş, hız arttı böylelikle.. Diğer sorun, "beni hatırla" kutucuğu ile atlatılır sanırım

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Son zamanlarda r10 ve iyinet e baya saldırı var sanırım. Sürekli girş problemi yaşıyorum. Şu an r10 a da giremiyorum. Botnet mi acaba ?

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
botçu bi iyinet bi r10 geziyor :)

2-3 site alalım dedik adamlar bot atmaya başladı bizim konularda güme gitti :)

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yeni bir sorun sanırım, kimsenin profiline ve kendi profilimize giremiyoruz..

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
diyor

Firefox den girince boyle sorun yok ama Internet Explorer kullanidiğim zaman bu sorunu hemen hemen yer de yasiyorum

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
şuan forumda sorun var mı ? şuan explorer ile girebilirken, firefox ile giremiyorum....

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ben şu an FF ile girebiliyorum foruma...

Yok ya hala girmiyor..

Birde şuan explorer da reklamlar gözükmüyor...

"Sayfa görüntülenemiyor" diyor... !!! Neler oluyor böyle foruma ya. Sadece bendemi orun var dicem ama sabah rahat giriyordu. Birden oldu böyle...

Edit: Şuan ff ile girdi ama burada da reklamlar yok... Yöneticilerin bilgisine...

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu siteye ozel bir durum değil bir cok sitede 1 haftadir boyle sorunlar var Tr deki bağlantıyla alakasi olabilir

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türk telekom iyileştirme !!!! (olumlu anlamda herhalde) çalışmalarına başladı başlayalı DNS ler uçup geri geliyor.

bir çok yere 15 hop ile erişilirken dün gece bu noktaların 20 hatta 25 olduğuna şahit oldum.
allah sonumuzu hayreylesin bu bilinçsiz insanların elinde....

Tiberian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türk telekom arastırılması gereken bir kurum..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Bu saldırılara başka bir penceredende bakabiliriz.Bunlar iyinette birşeylerin iyiye gittiğinin habercisi ve bundan rahatsız olanlar var demek oluyor ;) doğru yoldayız

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bu saldırılara başka bir penceredende bakabiliriz.Bunlar iyinette birşeylerin iyiye gittiğinin habercisi ve bundan rahatsız olanlar var demek oluyor ;) doğru yoldayız

Birde şu tıkla kazan para kazan vs. başlıklarıda açılmasa :p daha bir doğru yolda olucaz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.