kalsın bu hali iyi oy kulandım
Tüm bölümlerdeki son aktif konuları göremediğim için, bu hali ile zorluk çekiyorum. Eski haline dönsün.
Ben uzun süredir bir çok uye sistemi yönettim kullanıcıya göre iş yapılmayacağını anladım.
@iyinet senin hatan madem kullanıcılara soracaktın neden ilk başında "böyle yapsak nasıl olur" şeklinde bir anket açmadın.
hadi açmadın madem yaptım neden kaldırılsınmı gibi abuk bir ankete gerek var. madem yapıldı kalsın, alışacaklar çünkü başka çareleri yok.
Yine söylüyorum kullanıcıya göre iş yapılmaz herkes bir havalara girmesin biz olmasak bu forumda olmazdı gibi, çünkü bu yalan.
Forumun ne kadar kullanıcıya ihtiyacı varsa kullanıcınında o kadar foruma ihtiyacı var, son günlerde izlenimlerime göre de kimse forum için birşey yapmıyor nasıl para kazanırız diye yapıyor.
Onun için forumu çok seviyorum gibi inanılması güç cümlererede gerek yok.
Ben kalmasından yanayım, ona bakılırsa online kullanıcılarında kalmasından yanaydım ama kimse bize birşey sormadı onu kaldırırken.
Onun için ya o online kullanıcılar gelsin mi kalksın mı anketi açılsın ya da numaradan açılmış olan bu ankete bir son verilsin hiç birşey eski haline gelmesin.
Kaş yaparken göz çıkarmayalım ya herşey sorulsun yada bilindiği gibi yapılsın.
(bilindiği gibi yapılması daha mantıklı)