Domainleri Teklif usulü satıyorum. Satma sebebim işlerimden dolayı sitelere vakit ayıramıyorum.
2 Domainde kaliteli olduğuna inanıyorum ve doğru kişinin eline geçerse büyük kazançlar elde edilebilir. Söz domainlere Gelirse ;
1. Domain
Domain ismi gayet kalitelidir. Bir zamanlar ilgilendiğimde "webmaster" kelimesinde 5. sayfadaydım fakat şuan ilgilenmediğim için sıralamayı bilmiyorum. Sitede tamamen özgün içerikler yayınlandı ve kendine özgü bir teması vardı.
Domain satışını gerçekleştirdiğim kişiye Temayı yanında hediye veriyorum.
Google Arama sonuçlarında sitenin alt bağlantıları çıkmıştır.
Caps Eklidir
2. Domain
Domain her halûkârda değerlenebilecek bir domaindir. Daha hiç yayına girmemiştir. Domain isminden anlayacağınıza göre Google için bir Forum sitesi kurulması idealdir. Ve hit alacağına garanti verebilirim değerlendirebilirseniz.
Sitede Giriş sayfası ve VBulletin teması çalışmam olmuştur. Isteyen kişiye temayla birlikte satabilirim .
Şu Sıralar pek vaktim olmadığı için detaya fazla giremiyorum.
Ciddi alacak olanlara gerekli teferruatlar anlatılacaktır.
Satışlar Teklif Usulüdür
2 Domainde kaliteli olduğuna inanıyorum ve doğru kişinin eline geçerse büyük kazançlar elde edilebilir. Söz domainlere Gelirse ;
1. Domain

Domain ismi gayet kalitelidir. Bir zamanlar ilgilendiğimde "webmaster" kelimesinde 5. sayfadaydım fakat şuan ilgilenmediğim için sıralamayı bilmiyorum. Sitede tamamen özgün içerikler yayınlandı ve kendine özgü bir teması vardı.
Domain satışını gerçekleştirdiğim kişiye Temayı yanında hediye veriyorum.
Google Arama sonuçlarında sitenin alt bağlantıları çıkmıştır.
Caps Eklidir
2. Domain

Domain her halûkârda değerlenebilecek bir domaindir. Daha hiç yayına girmemiştir. Domain isminden anlayacağınıza göre Google için bir Forum sitesi kurulması idealdir. Ve hit alacağına garanti verebilirim değerlendirebilirseniz.
Sitede Giriş sayfası ve VBulletin teması çalışmam olmuştur. Isteyen kişiye temayla birlikte satabilirim .
Şu Sıralar pek vaktim olmadığı için detaya fazla giremiyorum.
Ciddi alacak olanlara gerekli teferruatlar anlatılacaktır.
Satışlar Teklif Usulüdür