İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ForumTR A.Ş.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Ama asıl geyik ForumTR'nin A.Ş. olması değil :)

forumtryy1.jpg

Kaynak: http://web.archive.org/web/20050806003955/http://www.forumtr.com/

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sonra da "neden vbulletin lisansımızı sildiler bu gavurlar" diye bir sürü çığırtkanlık yapmışlardı. Adamların adını silip, kendi adını yazıyorsun; sonra da "neden lisansımızı iptal ettin" diyorsun. Var mı böyle bir şey?

Neyse, ciddi yorum yapmayalım bu başlığa, geyik bir şey zira. :D

X

Xman

Misafir
Farklı olmak için farklı görünmek gerekmez, farklıysanız zaten bu hissedilir.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
dalga geçmeyin ya forumtr ile :) dünya komedisi bir yer:)

scriptin tüm hakları onlara ait ya :)

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Baya büyük bir forumdu en son girdigimde, hayli de kasıyordu ama..

Alone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ForumTR bile A.Ş olmuş zamanında :D bi' ben olamadım A.Ş :D

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Niye alay geçiyorsunuzkı :)
Sizde yapın öyle büyük bir site sizde reklam alın.
adamın en doğa hakkı, ben olsam benden yapardım.Üyeler şikayetçi değil admin şikayetçi değil o zaman sorun nedırkı :)Benim olsa bende alırım neden daha fazla para kazanmak varken azıyla yetinsinki.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
adamın en doğa hakkı, ben olsam benden yapardım.Üyeler şikayetçi değil admin şikayetçi değil o zaman sorun nedırkı :)Benim olsa bende alırım neden daha fazla para kazanmak varken azıyla yetinsinki.

sanırım olaya tam vakıf olamadınız. Dalga geçilen kısım reklamlar site kalabalıklığı vs. değil. Adamların yaptığı düpe düz üç kağıtçılık. Vbulletin kurulu olan bir forumda forumun altına ilk mesajdaki yazıyı yazmak alaya alınacak bir konudur. Heleki bunu forumtr gibi bir sitenin yapması olayın komikliğini iyice arttırıyor.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Türkiyede malesef pek fazla "bilge" olmayan insanların yaptığı şeyler daha çok tutuyor.Üzülerek insanların kalitesi diyorum.Örnek olarak TV de kadın programlarının ve Var mısın yok musun tarzı halkı aptal yerine koyan programlar en çok izlenmesini verebilirim.
ForumTR nin forum liderliğinide buna vurabilirim.Zira dediklerimde haksız olsam dahi,vbulletin lisansı hakkında yaptıkları bile komplekslerinin olduğunu gösteriyor.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Biz de sitelerimize "A.Ş" yazalım. Nasıl olsa her isteyen Anonim Şirketi olabiliyor ya. Hatta bizim mahalle bakkalına söyleyeyim, o da tabelaya "A.Ş" eklesin.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şu anda 250K tekili olan bir site için 2-3 Yıl öncesi pekte önem taşımaz.. Sarf edilen emek ve gelinen nokta önemli bence..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.