İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

forumtr kampanya

Jabba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forumtr ya bırakın boş adamların boş işlerini.Bilen bilir kurtadam diyorum sonrada forumtr.Başkasının emeği ile bir yerlere gelmiş bazı yöntemlerle üye sayısını artırmış kişiler..

Deseler ki üstüne para vericaz reklamını koy asla.Nitekim ben koymasamda birşey kazanmıcaklar oda ayrı bir olay.

G

guajira

Misafir
Öyle bişi olsa ilk yabancı forumlarda çıkardı bence. Mümkünatı yok.

M

murme

Misafir
abi eklemişler profile google id falan filan bilmiyorum yani öle bişi yapiolarsa ama süper

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir domain altında 2 farklı google hesabına ait reklam yayınlamak yasak değil miydi?

M

murme

Misafir
bilmiom ki ayni anda yayinlamio galba bu arada izin aldik falan yazmiş şikayet etceklere kapak olsun vs.. yazmiş ne iş anlamaidm

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklamlar dönüşümlü yayınlanacağı için birşey olmaz. mükemmel fikir. şapka çıkartıyorum. foruma katılımı arttırır önemli derecede.

Jabba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forumtr alışkın başkalarından bir çokşey çalmaya bu fikride yabancı forumlardan çalıp ilkiz diye bağırırlar.

M

murme

Misafir
bu yabanci forumlarida söyleyin arkadaşlar herkez kazansin :D iyinetforumda yapsin bunu

E

EnigmaTR

Misafir
türkiyenin en gereksiz forumu..
işleri güçleri " sıkma börek " yapmak :)

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Jabba
Forumtr ya bırakın boş adamların boş işlerini.Bilen bilir kurtadam diyorum sonrada forumtr.Başkasının emeği ile bir yerlere gelmiş bazı yöntemlerle üye sayısını artırmış kişiler..
---------------------------------------------
+ 1 dediklerine sonuna kadar katiliyorum :cool:

M

murme

Misafir
tamam beyler foruma bişi dedigim yok sistemden bahsettim iyinette uygulasın bence bunu güsel olur :D

E

EnigmaTR

Misafir
yasaklinkler' Alıntı:
Jabba
---------------------------------------------
+ 1 dediklerine sonuna kadar katiliyorum :cool:

üye sayısı balon + online sayısı balon + içerik hırsızı + dümbelek yönetici grubu :D

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu hek yeni çıkmıştır. ve forumtr tarafından yapılmamıştır.

orijinal hek sahibi: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=80685

Kısa zaman için çok yankı toplamıştır bu 'hek'. ve yavaş yavaş bir kaç forumlarda görebiliyoruz.

Google için önemli olan aynı anda bir sayfada iki farklı hesaplardan adsense kodu yerleştirilmemesidir.
Ve ayrıca 'mesajım yararlıysa adsensime tıkla' google tarafından tasvip edilmez, banlanma nedenidir.
Genel olarak bu işden zararlı çıkabilecek tek kişi o sözkonusu forumun sahibidir, google ceza veya ban vercekse: o domaini cezalandırır ve adsense reklamlarının orda gösterilmesine izin vermez, bu tekniğe sahipler.

Ziyaretciler bu işden ucuz kurtulabilirler eğer toplu ban olursa: Google'a bir telefon açıp BEN eklemedim, dersiniz, beni karalamak isteyen biri eklemiştir, dersiniz. ve tekrar hesabınıza kavuşursunuz. bu tabii eğer gerçekten kendiniz eklediyseniz yalancılık olur, vicdanınız kabul ediyorsa tamamdır.
Son paragraf aşırı teorik ve geleceğe dönük bir haberdi ama şimdiden herşeyi bilmek zararlı olacağına sanmıyorum.

M

murme

Misafir
haklisin sana katiliyorum bu heki bulabilirsek bende forumumda kullanmak isterim

P

paradox

Misafir
Başvururken site adına hepsi ne yazıyo merak ediyorum.

Site adı: Abi benim sitem yok önceden surf e para ödeyenleri kullanıyordum şimdi asla 100 dolara tamamlayamayacağımı bile bile üye oluyorum çünkü benim sitem bile yok ben kekoyum.

töbe töbe resmen kullanıcıyı kandırmaktır bu. Sitesi olan için ek kazanç ama adamın ordan para kazanması için (ki Türk sitesi reklama ödedikleri para malum) 1 yıl geçmesi lazım 100 dolar birikmesi için...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.