İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumu çinliler bastı

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
45.000 adet konusu bulunan 1 yıl önce aldığım ve ilgilenmediğim vbulletin forumumu çinliler bastı. Günlük en fazla 50 ziyaretçi giriyor 45 i çinli.. Abuk subuk nicklerle foruma üye olup link koruması olduğu halde sitelerine link verip duruyorlar. bazılarıda sadece imzasına link koyup bir daha girmiyor... Banlamaktan silmekten bıktım üyeleri manuel olarak aktif etmek en iyisi ama ordanda hangisinin hangisi olduğunu nerden bileyim.. Sanırım sitem googleda değilde baiduda iyi indexlenmiş. Yeni mesajlara tıkladığımda başlıyorum saydırmaya bıkmıyorlar. Sitenin girişine çince uyarı yazmayı düşünüyorum. Aptal çinliler backlink alamıyorsunuz çünkü üye olmayanlar linkleri göremiyor diye...

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
onlar bot, iyinete de giriyor artık. üyelik formunda resim doğrulama vs gibi normalde olmayan soru vs. koyarsan çoğu botu engellersin.

acidmax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CyberTurk'un dediği gibi "2 + 2 kaç eder", "Türkiyenin başkenti neresidir" vb sorular kullanmayı deneyebilirsin. Kullandığın forumun güncellemelerine bakmanı öneririm..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.