İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumuma Nasıl Hit Çekebilirim?

Cuva753

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Nisan 2013
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle herkesin kutlu doğum haftası kutlu olsun :)
arkadaşlar yeni bir forum kurdum www.dunyammo.org sitem bence çok güzel olmasına rağmen gördüğünüz gibi 12 - 13 gibi bir üye sayısı var
Bu üye sayısını çok arttırmak istiyorum aslında o kadar da değil bana 100 - 200 üye şimdiden yeter ne yapmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum ... yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.​
 

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Temmuz 2012
Mesajlar
977
Reaction score
7
Konum
Sammamish, WA, US
Tavuk yumurta sorunsalina hos geldin. Bor foruma uye cekebilmen icin iceriginin olmasi lazim, iceriginin olmasi icin de kayitli uye olmasi lazim. Simdi bu olu donguyu nasil kiracaksin? Iki seyi hedefleyebilirsin. Ya uye olmadigi halde icerik olusturmanin bir yolunu bulacaksin ya da icerik olmadigi halde cok sayida uye yapmanin bir yolunu bulacaksin. Birincisi daha zor kanimca o yuzden ikinci cozumu tercih edebilirsin.

Simdi cozum uretmeye calisalim.
Bir girisimci olarak dusun. Bir uye bos bir foruma neden uye olsun? Kimsenin okumayacagini bildigi halde neden yeni konu acsin? Iste bu noktada insanlari uye olmaya ve konu acmaya tesvik edecek birsey sunman gerekiyor. Mesela ilk 100 uye otomatik olarak Gold uye olsun. Gold uyenin ne tur ayricaliklari olduguna sen karar ver. Hatta her acilan konu ve yazilan her mesaj icin puanlama sistemi getir uyelere. Eger hediyeler verecek butcen yoksa bilboard turu bir ekranda en aktif uyeleri onure et.
 

NarKo

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
bende bir kaç örnek vermek gerekirse şunları söyleyebilirm. ilk önce tabikide kaliteli içerik ama sonrasında insanları sitede tutabilmek yada aradığını bulması üyeliğiğ bana sorarsan isteğe bağlı olara yapabilirsin belli bir zaman sonra üyelik zorunlu olur mesela üye olmadanda insanlar yazabilsinler..
 

Criweb

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
0
Reaction score
0
Forumlar, forumlar forumlar .. Bir forumun tutması için özgün içeriklere sahip olması ve alanında rakib oldugu sitelerden önde olması lazım sitenizin kategori başlıkları ve dizilişi alıntı hemde bu alanda büyük bir forumdan veya forumlardan alıntı bunu düzeltmelisiniz. Size göre web siteniz çok güzel olabilir ama bana göre hiç birşey ifade etmiyor yüzbinlerce üyesi olan bir site varken neden böyle bir siteye üye olayım bunu bi sormanız lazım kendinize ayrıcalıklar yaratmanız şart.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst