İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumun turkcelestirilmesi

T

Turk``

Misafir
Birçoğunu Türkçeye Çevirebilirm.. Aslında Hepsinide Çevirebilirim Ama Uzan Zaman Alır Bu... Ayrıca Bence Eskisi Daha İyiydi... Eskisinede Bir Kaç yenilik Eklense Avatar, Derece felan Diye Daha İyi Olur Dİye Düşünüyorum...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
arkadaşlar bence lang dosyasını parçalara bölelim ve gönüllü olanlarda tercümesini yapsın. forumun gelişmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya gönüllüyüm. bu arada forum seçimin için tebrikler admin...

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İleri derecede ingilizcem olduğunu söylememişmiydim daha önceden? tr.st'nin söylediğine katılıyorum, gerekirse takım çalışması yaparız gerekirse tek başıma tamamını çevirebilirim. Yeterki forum gelişsin...

T

türkelit

Misafir
Yeni forum hayırlı olsun..
İyi net admini ceviz.net forum larının aynı versionunu kullanıyorsunuz.
Türkce dil için bir başvurursanız mutlaka yardımcı olurlar.
Bende var vB 3.0.1 için türkce LNG file i ama çeviren arkadaş biraz acemice çevirmiş .
Bir deneyin www.ceviz.net e başvurmayı..çok yardım sever yönetimi var..belki verirler türkce dil dosyasını..
Denemekten zarar gelmez.

Ayrıca arkadaşlara bende katılabilirim..(çevirimde)

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tr.st' Alıntı:
arkadaşlar bence lang dosyasını parçalara bölelim ve gönüllü olanlarda tercümesini yapsın. forumun gelişmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya gönüllüyüm. bu arada forum seçimin için tebrikler admin...

quote/alıntı olayı çalışmıyordu daha önce bir denemek istedim.

tr.st'ye katılıyoruz. yardım için elimizden geleni yaparız..

saygılar...

T

türkelit

Misafir
Ayrıca yardım edebilmemiz için ve kimin nereden başlayacağını bilmek için
LNG file i bölüm bölüm buraya eklerseniz hemen başlayabiliriz.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Ok, ben su dil dosyalarini bir inceliyim, size haber veririm.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
forum.ceviz.net e turkce dil dosyalari icin email attim, ordaki vb turkce. Cevap bekliyorum.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re:

Dosya, toplam 32110 satır :)
Niye dil dosyasını tek parça halinde yaparlar anlamıyorum!

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim önerim bu dosyanın tek bir kişi tarafından çevrilmesi. Ben bunu gönüllü olarak yapabilirim.
Bu önermemim nedeni içerik bütünlüğü ve anlam karmaşası olmamasından korkmamdır.

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm hafta içi yoğun olmuyorum, boşboş oturacağıma işe yarar birşeyler yapmak kulağa daha iyi geliyor. Sizin içinde uygunsa yarından itibaren çeviriye başlar 4-5 gün içinde de bitiririm.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re:

Daha önce forum dosyasi çevirdin mi bilmiyorum ama bilgin olsun diye yazıyorum.Bazı bölümleri çevirirken, daha önceden çevrilmiş forumlara bakarak bölümleri forum formatına uygun çevirebilirsin.
Çünki dil dosyasını yazdığı şekilde çevirince,bazı yazılar forumlar da iyi durmuyor.
Sevgiler...

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önce phpbb2 ve web wiz de dahil olmak üzere 7 forum çevirisi yaptım, ayrıca web wiz için 2 plugin yazdım. (Şuanda offical olarak dağıtılmakta.)

Önerilerin için teşekkürler, çeviriye bugün başlıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5