Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kampanyamızda sadece tek seçenek mevcuttur, bu seçenek ilk ay %50 indirimdir.
Kısacası tüm VPS Sunucu paketlerimize ilk ay %50 indirim ile çok cuzi miktarlara sahip olabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken kupon kodunu sipariş esnasında girmeniz olacaktır. Bu sayede ilk ay %50 indirimli faturanız hazırlanacaktır.
Kupon Kodu:FOXVPS
VPS Sunucu Özelliklerimiz;
Intel® Xeon® Processor E3-1220 v2 4 x 3.10 GHZ İşlemci 32 GB DDR3 RAM 3x 1000 GB Sata Enterprise Hdd 100 Mbit/Sec İnternet Erişimi
Lokasyon: TÜRKİYE/Netdirekt Telekom
VPS KONTROL PANELİ
TR VPS-1
Intel® Xeon® Processor E3-1220 v2
512 MB DDR3 RAM
50 GB Web Alanı
100 GB Trafik (Aylık)
100 Mbit/Sec internet Erişimi
1 Adet IP Adresi (Arttırılabilir)
Seçilebilir İşletim Sistemi
7/24 Teknik Destek
Lokasyon: TÜRKİYE/Netdirekt
Fiyat: İlk ay 7,50 TL Sonraki aylar 15,00 TL (%50 İndirim) Sipariş Ver | Kupon Kodu:FOXVPS
TR VPS-2
1024 MB DDR3 RAM
80 GB Web Alanı
150 GB Trafik (Aylık)
7/24 Teknik Destek
Fiyat: İlk ay 12,50 TL Sonraki aylar 25,00 TL (%50 İndirim) Sipariş Ver | Kupon Kodu:FOXVPS
TR VPS-3
2048 MB DDR3 RAM
100 GB Web Alanı
200 GB Trafik (Aylık)
7/24 Teknik Destek
Fiyat: İlk ay 20,00 TL Sonraki aylar 40,00 TL (%50 İndirim) Sipariş Ver | Kupon Kodu:FOXVPS
TR VPS-4
4096 MB DDR3 RAM
120 GB Web Alanı
300 GB Trafik (Aylık)
7/24 Teknik Destek
Fiyat: İlk ay 30,00 TL Sonraki aylar 60,00 TL (%50 İndirim) Sipariş Ver | Kupon Kodu:FOXVPS
AÇIKLAMALAR
Sunucularımız Up/Down için uygun değildir.
Yedeklemeler Günlük, Haftalık ve Aylık ayrı sunucuya yapılmaktadır (Sadece cPanel)
Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. Firmamız bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
Sipariş ardından ödemeniz gerçekleştikten sonra hesabınız en geç 1 saate açılmaktadır (Panel Hariç).
Bünyemizdeki hizmet/ürünlerden satın aldığınız taktirde başka firmalarda bulunan sitelerini ücretsiz taşımaktayız.
Bünyemizdeki hizmet/ürünlerden satın almadan mutlaka hizmet sözleşmesini okuyunuz. Hizmet Sözleşmemiz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.