İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Freelance dekupeci arıyorum

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Her hafta farklı sayı ve çeşitte gelen ürün görsellerinin dekupesi yapılacaktır. Fiyatlandırma parça başı olacaktır. Ftp üzerinden açılacak olan paylaşım klasörü üzerinden görseller gönderilecektir.

İlgili arkadaşların özel mesaj yoluyla teklif ve sorularını bekliyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Aradığım kişi bu soruyu sormayacak kişidir, çünkü bu soruyu soran kişi bu işi bilmiyordur :)
Binlerce ürün var ne örneği verebilirimki? Ürün işte, gıda, tv, b.sayar, vs.vs.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Aradığım kişi bu soruyu sormayacak kişidir, çünkü bu soruyu soran kişi bu işi bilmiyordur :)
Binlerce ürün var ne örneği verebilirimki? Ürün işte, gıda, tv, b.sayar, vs.vs.
:)
işin zorluğunu görmeden; fiyat teklifi verilir mi Darkart'cığım?
Arkaplan temizdir, magic wand tool ile 2saniyede çıkartırsın.
Arkaplan karmakarışıktır ve hatta resme girmiştir; her bi resme yarım saat uğraşırsın. Akşama kadar 20-25 iş yaparsın, sonra göz boyun mefta :(

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
:)
işin zorluğunu görmeden; fiyat teklifi verilir mi Darkart'cığım?
Arkaplan temizdir, magic wand tool ile 2saniyede çıkartırsın.
Arkaplan karmakarışıktır ve hatta resme girmiştir; her bi resme yarım saat uğraşırsın. Akşama kadar 20-25 iş yaparsın, sonra göz boyun mefta :(

Arka plan temiz olsada magic wand kullanılmaz. O profesyonel dekupe aracı değildir. Pen tool ile yapılır dekupe. Arka plan beyaz olsada, manzara olsada pen tool kullanılır. Çünkü konu sadece arka planı silmek değil, ana görselin etrafına pen ile kapsayacı çizmektir. Sen bunu çiz arka planı silme ben yaparım onu. Çünkü sonradan bunu freehand içinde de kolayca kullanabilirsin.

Senin dediğin 2 saniyelik işlem içinde konu açacak değilim bunu nasıl tahmin edemiyorsun oda enterasan. Ayrıca ben yarım saatte 10 görsel dekupe ediyorum. Sen biriyle yarım saat kasacaksan bana değil kendine sorular sormalısın ;)

Dekupede arka planda ne olduguna göre fiyat değişmez. Sadece saç dekupesi yapılacaksa fiyat değişirki öyle birini bende burada aramam zaten. Çünkü üst düzey bir iştir.

ahm77

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
[email protected] eklerseniz detaylı görüşürüz

saç dekupesi için neden öyle düşünüyorsunuz ki , o kadar zorbirşey deil yani üst düey olacak kadar :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
[email protected] eklerseniz detaylı görüşürüz

saç dekupesi için neden öyle düşünüyorsunuz ki , o kadar zorbirşey deil yani üst düey olacak kadar :)

Moda, kozmetik ve şampuan çekimlerinden oluşan görsellerin saç dekupesi için ayrıntılar önemlidir. Sizin hangi disiplinle çalıştığınızı bilemiyorum ancak ben yıllardır saç dekupelerinde çeşitli ps araçları haricinde, mask ve blend modları kullanıyorum. Çünkü katalog için yaptığım bir dekupe, bir zaman sonra 5 katlı binaya giydirileceği zaman o ayrıntılar öyle önem taşıyorki anlatamam. Saçlardaki uçları sallama pathlerle oluşturmuyorum çünkü. Sende bu dediğim disiplindeysen zaten sorun yok ;)

Bu arada msn adresini ekledim.

nemesistr67

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dekupe işi için

Merhaba

Beş sene kadar önce 3 yıl bu tarz bir işte çalıştım. Ne yazıkki yer kapandığından dolayı çalışmamızı bitirmek zorunda kaldık. Hala teklifiniz geçerliyse sizinle çalışmak isterim.

krmckr61

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İş alınmadıysa PM atın görüşelim.

İş hala alınmadıysa PM atın görüşelim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.