İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Front-End Development (XHTML + CSS + JS/jQuery, Web Standartları)

ogzcns

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
56
Reaction score
0
Konum
Istanbul
Merhaba,

1,5 yıldan beri interaktif ajanslarda Front-End Developer olarak çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Bir çok büyük çaplı projede görev aldım. Bu alan içerisinde XHTML, CSS, Javascript ve jQuery teknolojilerini kullanarak Web Standartlarına uygun erişilebilir ve cross-browser kullanıcı dostu arayüzler geliştirmekteyim. Aynı zamanda arama motorlarının da sevdiği ve SEO konusunda işinize yarayabilecek Semantik(anlamlı) (x)HTML kodlayarak arama motoru dostu arayüzler ortaya çıkarmaktayım.

Web siteleri dışında ise reklam kampanyalarınız için ve tanıtım için önemli rol oynayan E-Bültenler için tasarım ve kodlama yapabilirim.

Kısacası siz bana tüm isteklerinizi PSD/PNG herhangi bir formatta teslim edin. Ben de size kodlanmış olarak geri vereyim :)

Çalışma şartları olarak;
- İş kesinleştikten sonra işe başlamadan önce ücretin yarısını alırım. Diğer yarısını ise proje bittikten sonra teslim etmeden önce alırım ve projeyi teslim ederim.
- Bana gönderilen PSD/PNG şeklinde dosyalarınızın üzerinde farklı istekleriniz var ise bana proje başında belirtmeniz projenin hızlı ilerlemesi açısından daha iyi olacaktır. Sonradan değiştirilmek istenilen yerlere ek ücret alacağım.
- Projedeki sayfa sayısına göre genel olarak ücretlendirme yapmaktayım. Bu doğrultuda anasayfa için 75 TL'den fiyatlandırma başlamaktadır. Alt sayfalar için ise layout anasayfaya göre daha farklı bir yapıda ise 50/60 TL gibi bir fiyatlandırma ile yapmaktayım.

Sadece bu ocak ayı için ise;

5 sayfalık bir tasarımın kodlaması 300 TL'dir. Tasarımın kolaylığına göre bu fiyat daha da aşağıya çekilebilir. Ve projedeki zaman alıcı isteklere göre fiyat yükselebilir.

Ayrıca son olarak; Bana tasarım verildiği taktirde Wordpress temaları da geliştirebilirim.

Yaptığım işleri merak edenler, özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler. Ya da konunun altına yazabilirler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst