İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

frontpage mi,dreamweaver m,yoksa ne?

A

Anonymous

Misafir
Evet html bilmek web sayfası yapmak açısından çok faydalı, bu bir gerçek, ama illede bir web sayfası yapacağım diye, attan inip eşşeğe binmeye gerek yok. Bu sayfanın yapılış amacına yöneliktir. Peki ya database kullanman gerekirse html bilmek kurtaracakmı? İşin professiyonelliğindeysen ve de vaktin çok bolsa, html yazarsın, ama vaktin bol değilde, lafla balla yürürken, kısa bir zaman içinde şipşaklardaysan, aynı zaman da çok fazla web sayfası yazmaya kararlıysan, bu işi editörlerle yaparsın. Bu frontpage olur dreamwever olur, başka şey olur fark etmez, sonuçta hepsi aynı yola çıkar. Aynı web sayfasını yapar. Neden şu iyi bu iyi diye tartışırsınız? işi bilen için nasıl yazılacağı fark etmez.. Bilmeyen için çok şey fark eder bunu anlıyalım...

G

GoZGoZ_YALI

Misafir
bence dreamweaver..grçi dreamweaverın da bazı salaklıkları var ama..
böyle senin çok aklın karışacak gliba..keşke bir anket açsaydın..öyle daha iyi olurdu

E

Einherjer

Misafir
ya arkadaslar bende foruma yenı uye oldum oncedden baskaıslerle ugrasıyodum su 1 haftadır web olayı baya sardı.
bende ılk once html ogreneyım dedım baktım ıyı gıdıyorum.
sonra frontpage ı gordum html amelelık gıbı geldı hatta bugun cd sını fln alacaktım ama dedılerınızı gorunce
html yı surdurmeye karar verdıme en azından ıyı bı dereceye ulasana kadar.
bu arada html de takıldıgım yerler var
sımdı sorayımd dedım.
bu renklerın kodlarını nerden bulabılırım.ben bısıler sallıyorum fln yada html ıle yapılmıs sayfalardan kopya cekıyorum.
galıba renklerı dırek ekleyen bı program varmıs.bukonuda bılgı verırsenız sevınırım

K

kazimbey

Misafir
Renkler icin asagidaki sayfayi dene bu sayfayi yukleyip internete bagli olmadan da kullanbilirsin.
http://www.colorschemer.com/online.html

bu arada html de takıldıgım yerler var
sımdı sorayımd dedım.
bu renklerın kodlarını nerden bulabılırım.ben bısıler sallıyorum fln yada html ıle yapılmıs sayfalardan kopya cekıyorum.
galıba renklerı dırek ekleyen bı program varmıs.bukonuda bılgı verırsenız sevınırım[/quote]

M

matematikdosyasi.com

Misafir
Front Page iyi bir editör ama. HTML koduna sürüyle gereksiz kod koyuyor. Bence HTML kodlamasıyla geliştir kendini. Hem site daha düzenli olur.

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
frontpage dreamweaver hepsini öğren derim... bak ben frontpage kullanıyorum işimi goruyor... önce ne yapmak istediğini tespit et... sonra kullanacaın programların özelliklerine bak... hepsini öğren basitçe hepsi benzer zaten... hangisi hoşuna giderse sana kalmış gerisi...

başarılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5