bu grupları ve mini maç olayını anlamış değilim izah edebilicek birisi varmı acaba?iyinet.com diye bi grup açsak da mini maç oynaksak ya :S
bu grupları ve mini maç olayını anlamış değilim izah edebilicek birisi varmı acaba?iyinet.com diye bi grup açsak da mini maç oynaksak ya :S
bu grupları ve mini maç olayını anlamış değilim izah edebilicek birisi varmı acaba?
İşte bende anlamadım da size soruyorum, birisi kursa da oynasak diye
Arkadaşlar
Mini Ligler
20 katılımcıya kadar bir Mini Lig kurulabilir. Her Mini Ligin, sadece puanları göz önünde bulunduran bir Puan Tablosu vardır. Lig Forumu üzerinden takımlar her konu hakkında bilgi alışverişinde bulunabilirler.
Taraftar Arkadaşlıkları
Taraftar Arkadaşlıkları çok yararlı olabilir. Kendi evinizde oynadığınız bir maça Taraftar Arkadaşlığı kurduğunuz kulübün taraftarları da gelirler. Özellikle yeni kurulmuş küçük takımlar için büyük kulüplerle kurulan taraftar arkadaşlıkları bu nedenle çok yararlıdır. Her takım sadece bir tane Taraftar Arkadaşlığı kurabilir.
Alt Yapı Desteği
Mini Lig içinde istenilen sayıda Alt Yapı Desteği sağlanabilir. Destek durumunda, küçük takım büyük takımın Sponsor Gelirlerinin %5´ini alır. Deneyimli kullanıcılar böylece yeni başlamış arkadaşlara destek olabilirler
1 - 0 yendim ve yine 7. sıradayım
forum.iyinet.com grubuna katılım bekliyoruz : )
başvurdum kabul edersen sevinirim
ya bişe sorcam arkadaşlar anteremanları gece 12 de yaptırın yazmışlar siz kaçta yaptırıyorsunuz? ben o kadar penaltı antremanı yaptırıyorum şuana kadar 5 tane pen. kaçırdım neye yaradı o zaman her gün ant yaptırmak.
bide ilk defa online f.m oynuyorum genelde maç sırasında müdahele etme şansımız yokmudur.bu şekilde oyuna gidişat veremedikten sonra ne anlamı kaldı takımın başında olmanın??diğer oyunlarda da bu şekilde mi