fenerbahce kaçırdığı pozisyonları gole çevirebilseydi bugün bunları konuşuyor olmazdık. en basitinden misal alex iki defa kaleciyle karşı karşıya kaldı ama gol atamadı. eğerki alex o pozisyonları değerlendirebilseydi bu tartışmalar olmazdı.
Hakem hata yaptı BJK heline kararlar aldı demek bu kadarmı zor?
Fenerbahçe Pozisyonları degerlendiremedi ve yenemedi iyi olan kazandı demek bu kadar zor mu ? Fenerbahceliller
Yine söylüyorum bende Fenerbahçe'yi tutuyorum.
Ama bence haksızlık yok beyler. Eğer hakemin bize kastı olsa, saymadığı golü sayardı. Haksızmıyım?
maçı izlemedin sanırım. iyi olsaydı zaten tebrik etmesini bilirdik. tebrik edilcek 3 kişi vardı sahada.
1- baki mercimek
2- Fenerbahçe teknik direktörü Zico
3- baki mercimeği sahadan atmamak için kıvranan HAKEM
Elinizi vicdanınıza koyun ve tuncay-baki pozisyonunu değerlendirin. 1 değil bence 1000 kupa alın bükemediğimiz bileği öperiz, ama ayağıylan ekmek yiyen bir insanı o pozisyona sokan baki gibi bir kasabı o sahada tutan ve alkışlayan her görüşede karşı çıkarız.
Ya maçı izlemek veya izlememek veya o foul verilmemeiş vermiş bu iyi oynamakla aynı tutulmaz.
Her maçta bu tür foul veya yanlış karar verilir ama sonuçta scor önemlidir. Demekki iyi oynamayan fb ki 2-3 gol atmalı veya bjk gol atmasını engellemelidi.
Her yenilen takım nedense hakem veya bir oyuncuyunun hareketlerini suçluyorlar.
Bjk nin 100. yılındaki şanpiyonluguna bile yediremiyen takımlar hile ile oldular dediler su olayda aynı şey..
Bjk belki 90 dk iyi oynamadı ama azimle oynadı ve son dk larda golunu attı ve fb eledi.
Artık o suçlu bu suçlu demeyi bırakın tebrik etmeyi öğrenin. Bu bjk de olabilr fb de gs de fb lide kazansaydı benim aklımdan iyi oynamış kazanmış tebrikler derdin ne kadar hakem hatasıda olsa futbolcu sucuda..
Bakinin golü bana göre gerçekten goldür pozisyonu tekrar incelerseniz (yavaşlatılmış halinide izledim maçıda izledim) top ekrana girdiği anda baki havada .. e havada olan bi tarafa doğru giden elbet yere düşecek geleceği yerde belli. Kaleci topu aldı vucuduna yaklaştırmak yerine kolları açık vaziyetteykdi bakide düşerken sırtıyla çarptı topa bir el kol haraketi yapmadı. Ordaki tiyatro kalecinin yaptığı olaydır. Topu kaçırınca önce üzülüyor sonrada suratını tutup yatıyor ki olayla suratının bir alakasıda yok. Bakide duraklamadan gol oldu diye koşsaydı yan hakemde golü verirdi adamda haklı olarak kendisi gole inanmıyor diye vermedi.
çok haksızsın çünkü hakem golü verdi ama yan hakem bayrak kaldırdı.
fb'nin herzamanki oyunu konu çarpıtma..
Geçen sene şampiyonluğu kaybetti aziz yıldırım istifa etti, geri geldi. Gündem değiştirdi.
Şimdi 100. yılda 3 alanda ilerlicez dedi uefa gitti, kupa gitti, ee bir lig kaldı ellerinde ve gene gündem değiştiriyor ve bu konuda gerçekten profesyonel oldular artık Siz önce yapamıyacağınız sözleri lig başlamadan sarfetmemesini öğrenin.
Hakem konusunda ; Kaleye 4-5 gol girdi de hakem mi hayır dedi :? Önce gol atma becerisini kazanın bırakın bu çocukca işleri komiksiniz