çok güzel bir video her pozisyonu beşiktaş lehine verdi diyenlerin yorumunu merak ediyorum..
YouTube - bjk:1 febe:1 (iste gercekler)
1- Lugano nun pozisyonunda hakem uyardı zaten başka birşey yapılamazdı.
2- Runje topu çeldi sonra çarpıştılar. Ama foul verse itiraz etmezdim.
3- Aklı mantığı olan herkes elle tutulmuş bir topun, bir müdahele olmadan o şekilde yön değiştirmeyeceğini bilir.
4- Kezman ın herzamanki salaklığı. Kart vermedi sanırım. Vermeliydi.
5- Evet ofsayt yok maçı izlerkende dile getirdik zaten. (Yalnız Bizimde uzatmalarda aynı pozisyonumuz vardı onada ofsayt verdi)
6- Ofsayt var. Ama bukadar ince bir hatayı bizimkilerle karşılaştırmanız terbiyesizlik olur. Çizgide gereksiz. Zaten beşiktaşlı biriyle yanyanalar. Kafası ilerde diye ofsayt adam..
7- Ümit i tanıyanlar bilir o şekilde yüzlerce top kapmıştır. Art niyet aramaya gerek yok. Foul doğru karar.
8- Lugano sert girdi ve foul oldu. Bu pozisyonda ne var söylerseniz biliriz ?
9- M. Sedef kontraya çıkan tümeri kasti foulle durdurdu. Bu damı kart gerektirmiyo? Kaldıki bu olaydan önce bakinin kırmızılık pozisyonu vardı. Lugano da sert girip sarı yemişti. Onlardan sonra kendini affettirmek için sarı gösterdi..
10- Kezman ın bir dirseği. Nobrenin Edu nun burnunu dağıttığının yanında hiç. Keşke onuda bulup ekleyebilseydiniz. Kaldıki siz foul kazandınız. Biz yediğimiz dirsekle kaldık..
11- Golden önceki kazandığınız korner temiz. Edu nun salaklığı o kadar. Stad tan foul gözükmüş olabilir.
12- Gökhan Zan ın pozisyonu yüzde yüz penaltıdır. Başka söze gerek yok.
13- Edu ya foul çaldımı hatırlamıyorum. Çalmasa da bunda bişey yok. Sırf çok gözüksün diye eklenmiş bişey. Hatalı tac atışlarınıda ekleyin isterseniz..
14- Uğur Boral dan nefret ediyorum. Pozisyona bile bakmaya gerek yok. Atsınlar pisliği.
15- Lutfedip Baki nin direk kırmızılık hareketinide eklemişsiniz.
Baki yi at diyor yan hakem. Selçuk devam.
Sedef i at diyor. Selçuk devam.
Gökhan Zan el penaltı diyor. Selçuk napmış? Yine devam..
Kaldıki Baki maçın başında ilk sarıyı geç gördü zaten. Ama yook. Siz haklısınız. Haşa biz nezaman haklı olduk. Diyorumya inşallah küme düşürürler bizi. Bakalım o zaman ne olur..