Bi üst mesajda yazdığımı okuyun![]()
çok güzel bir video her pozisyonu beşiktaş lehine verdi diyenlerin yorumunu merak ediyorum..
YouTube - bjk:1 febe:1 (iste gercekler)
"Aziz Yıldırım'ın ligden çekilebiliriz" sözüne ne diyorsunuz? Ben Fenerbahçe'li olarak kınıyorum. Her kupadan elenipte yediremeyen ligden çekilse Süper Lig diye bişey kalmaz.
Anadolu takımlarını kutlarım vallahi, adamlar her sene ligde şampiyonluk için oynamıyorlar; ama yinede seslerini çıkartmıyorlar![]()
valla sanada bravo , açıksözlülüğün için![]()
O takımlar şampiyonluk için oynamadıkları için bu lig bu halde ya zaten.. Bastırsalar biraz, 4 büyük tabusunu yıksalar bambaşka ve cok keyifli bir o kadarda kaliteli bir lige sahip olacağız kanımca.. Ancak düşmemeyi garantilesinler, maç satsınlar para karsılığı veya oyuncu karşılığı başka birşey yaptıkları yok..![]()
Her kupadan elenipte yediremeyen
Doğru söylüyorsun, fakat ben türkiye'nin kendi içinde bir çelişki yaşadığını düşünüyorum kuruluş = başarı konusunda..Şimdilik kendi ligimizi diğer ligler ile kıyaslamamalıyız bence. Çünkü onların ligleri kaç zamandır var. Kulüplerin gelişmesi için baya bi süreç lâzım. Blackburn Rovers 1875 yılında kurulmuş mesela...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.