İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Full Seo optmizasyonlu script

hudey yazilim

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ekim 2010
Mesajlar
91
Reaction score
0
Yaklaşık 4 aydır bir sistem üzerinde çalışıyoruz 3 kişi.Amacımız kurumsal şirketler için seo optimizasyonu yapılmış basitce herşeyi entegre olan , googlede hızlı yüksele bilen yapı hazırlamak.Bunca zamandan sonra işin sonuna geldik.Yabancı dostlarımızdan Kate arkadaşımızında yardımıyla 2 hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz.İçeriği kısaca anlatmak istersek,

İsterseniz e-ticaret sistemine çevire biliyorsunuz (istendiğinde iptal ede biliyorsunuz)
Girdiğiniz kelimeler özel bir yazılıma yazdırılıyor ve google gibi diğer tüm arama motorlarına kendi kendine pingleme sağlıyor.
Googlenin istediği 70küsür kalem tüm optimizasyonları hazır olarak veriyoruz.
Kelime algılaması için özel olarak arkaplan sitemaps uygulaması çalışıyor
Tüm içeriklere hükmede biliyorsunuz
Tüm slider , logolara hükmede biliyorsunuz
Gerektiğinde sanalpost uygulaması sağlıyoruz
Panda ve Penguen uygulamalarına göre uyarlanmış.
Css hatası olmayan
Şık tasarımlı
Ve bizim için en önemli olan abshell yazilim pingleme servisiyle beraber ( daha önce neler yapa bildiğini birçok forumda göstermiştik )

Bunların tamamı için sizce ne istememiz lazım?Lisanslama yaparak domain bazlı mı verelim , yoksa kendi sunucularımızda mı tutalım?Fiyat sizce ne olmalı?Çünkü ben ne koparırsam kardırın aksine gerçekten firmalar zorlanmasın istiyorum.

Saygılar.
 

Djitalpazarlama

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Ağustos 2012
Mesajlar
46
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Merhaba
açıkçası seo da bir fiyat kriteri yok maalesef... piyasayı dibe vurduran kişiler var. aylık 25 TL ye SEO yapanı bile gördük... bunların yaptığı işten hayır gelmiyor, firmalarında SEO ya bakış açısı değişiyor. Ben ve firmam fiyatlandırma konsunda yurtdışındaki örnekleri baz alıyoruz. Kelime başına ve prim sistemi uyguluyoruz.. size tavsiyemde bu tarz bir sistem uygulamanızdır..
 

hudey yazilim

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ekim 2010
Mesajlar
91
Reaction score
0
Merhaba,
Cevap için öncellikle teşekkür ederim.Benim bahsettiğim sistemde bir kurumsal firmanın tüm ihtiyaçlarını karşılamak var.Örneğin e-ticaret eklentisi gibi , tüm içerikleri istedikleri gibi genişlete bilmeleri gibi.Bir site sahibi olurken ayrıca en büyük etken olarak sağlam bir seo sistemine sahip olacaklar.Daha önce yaptıklarımızla zaten kendimizi kanıtladığımız için.Gelin görün ki 25TL ye seo (aylık) çok komik geldi.Bu işi yapan arkadaşlar ya bilmiyor , yada birilerini kandırıyorlar.

Yurt dışınada seo hizmeti veriyoruz.Şuan 3.5 yıllık seo hizmeti verdiğim çok büyük bir site var.Ciddi anlamda ekmeğini yedim adamlarda benden iyi yararlandı tabiki.

Benim burdaki amacım gerçek manada hazır artık firmalara websitesi zorunluyken hem güzel bir tasarımlı site vereyim , hemde seo açısından gerçekten kendini kanıtlamış altyapımızı vereyim.

Saygılar.
 

kranos

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Ocak 2012
Mesajlar
26
Reaction score
0
Hocam takipteyim. Sonuçlarda başarılı olursa sizinle çalışmak isterim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst