İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FullSense Temalı, Hitli, Adsense Gelire Müsait Diş Sağlık Sitesi

kngbld

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SİTE SATILMIŞTIR.

Site adresi:
9l09t.jpg

Sitenin yaşı / PR Değeri: 9 ay / PR 0
Hemen al: 90TL
Sitenin getirisi: Adsense vs. Koyulmadı.
Sitenin içeriği: Diş Sağlık Sitesi
Günlük hit: Detaylı Açıklama Aşağıda
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır/Yok
Domain kayıt yeri: muzafferbilisim
Host Dahil mi: Siteyi taşıyana kadar idare edilebilir. (1 haftaya kadar)
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılım: Wordpress (Şurada sattığım Fullsense Adsense Teması kullanılmaktadır.) Temayla birlikte verilecektir.
Ödeme: Misli, İş Bankası

Satma Nedenim:
Siteyi ilgisizlikten dolayı satmaktayım. Diş sağlığı ile ilgili güzel bir domaine sahip sitedir. Hiç çalışma, içerik çalışması vs. yapılmamıştır.

Genel Açıklama: Sitede wordpress kuruludur ve şuanda sadece 17 yazı vardır. Hit durumları ise 20-50 arası değişiklik göstermektedir.
Sitede 30TL'ye sattığım FullSense teması kullanılmaktadır ve diş sağlığı ile ilgili renk uyumu yapılmıştır. Tek yapmanız gereken içerik girmek diyebilirim.
Sitede bir adet bot bulunmaktadır ve ünlü bir diş sağlık sitesinden çekmektedir. İstediğiniz kategoriden çektiğiniz yazı taslak olarak eklenir. Bu sayede yazıda değişiklik yaparak yayına alabilirsiniz, böylece özgünlüğü de sağlayabilirsiniz.
Sağlık sitelerinin geleceği malumdur, sadece 17 yazı ile bu kadar hit alıyorsa, 100 kadar yazı girildiğinde hit de katlanacaktır.

Hit Durumu

9l0kc.jpg

Daha önce birçok site satışı gerçekleştirdim. Alan arkadaşlara sorabilirsiniz, ben sattıktan sonra ne oldu diye, hepsinin hitleri katlanmıştır. Hem domain olarak güzel, hem de içerikle yükseltebileceğiniz, Teması hazır, Bot ile de içeriği de geliştirip güzel yerlere gelip, hitinizi katlayabilirsiniz.

Her türlü bilgiyi verdim zaten, soru olacağını zannetmiyorum ama olursa pm atabilirsiniz. Lütfen hemen al için komik rakamlar teklif etmeyin. Satılmazsa zaman bulunca ilgilenirim, o yüzden belirli bir fiyattan aşağı vermeyi düşünmüyorum.

Forum dışı mail / Msn: kngblood (at) hotmail.com
Konu Multitopiktir.

kngbld

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domainin kayıt süresi 1 yıl uzatılmıştır ve muzaffer bilişim'den isim tescil'e transfer edilmiştir.
Sitenin dünkü hiti 43'dür.
Satış devam etmektedir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.