İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Funds received, authorization pending

acemipenguen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dün gece satışa çıkmış bir domaini GoDaddy Domain Auctions'ta satın aldım. Ödemeyi paypal ile yaptım fakat GoDaddy Bidding List'e baktığımda domain durumum Funds received, authorization pending olarak görünmekte.
Bu onay bekleme ne için? benim ödeme şeklimden kaynaklı mı yoksa karşı taraf onay mı verecek?

Bir sorumda Auctions'a üye olup ödeme yapacağımda bi' Paypal ile ödeme çıktı birde Paypal ikonunu yanında GoDaddy ikonu olan bir Paypal ödemesi şekli çıktı. ben ikincisini seçip gene paypal üzerinden ödedim bunlar arasında bir fark varmıdır?

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
godaddy auctions'dan domain aldığında domain hemen hesabına geçmiyor, önce kazandığın maili gelir sonra bidding listte domainin hesabına geçeceği ileri tarihi görürsün... kazandıysan ve ödemeyi yaptıysan bana göre problem yok

paypallar ise onaylatmanla alakalı olabilir ben tanımladığım için godaddy ikonlu paypal ödemesi yapıyorum, işlem daha kolay oluyor (paypal'da da godaddy ödemeleri için limitler belirleyebiliyorsun) fark var mı bilememekle beraber, ilki godaddy hesabını tanımlatmadığın durumlar için geçerli olabilir diye düşünüyorum...

acemipenguen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satan kişi paypal ile ödeme yapabilmem için satışa koymuştu. Bana gelen maillerden ilki paypalda yaptığım ödemenin faturası diğeride Auctions bilgilerim.

Resimdeki gibi görünmekte.

2dv4dxz.jpg

esg1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Son gelişme nedir. Kaç gün sonra transfer işleminiz gerçekleşti?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.