İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

G.Saraylılara saç baş yolduracak haber

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Eylül 2010
Mesajlar
2,829
Reaction score
32
Konum
ANKARA
Almanya Milli Takımı’nın yıldız golcüsü Miroslav Klose, G.Saray’ın kapısından döndü.Haberortak.com'un haberine göre G.Saray’a evet diyen Alman yıldız, 10 gün bekletilince olumlu yanıtından bir anda vazgeçti.

İşte G.Saray’da sır gibi saklanan ve yönetim tarafından da doğrulanan olayın perde arkası: 2 HAFTA ÖNCE EL SIKIŞILDI Johan Elmander ile görüşen ve büyük ölçüde anlaşan idareciler, sarı kırmızılı takıma bir yıldız golcü daha kazandırmak düşüncesinde idi ve G.Saray yönetimi Bayern Münih’te forma giyen Miroslav Klose ile 3 hafta önce temasa geçip tekliflerini iletti. KLOSE EVET DEDİ AMA… Bayern Münih ile sözleşmesi biten, bonservisi elinde olan futbolcu ise G.Saray’ın cazip teklifini günler süren temaslar sonrası kabul etti. Alman yıldız G.Saray’a evet dedi. G.Saray yönetimi Elmander’in yanı sıra Klose’nin de işini kesin olarak bitirmişti. Ancak başkan Ünal Aysal ve G.Saray Yönetimi Klose’den resmi imzalar için yeni teknik direktörün onayı gerektiğini belirtip süre istedi. DROGBA SEVDASI SUYA DÜŞÜRDÜ Ancak G.Saray’ın transfer listesinde dünyaca ünlü bir yıldız da vardı; Didier Drogba…G.Saray ve Fatih Terim’in Drogba tutkusu, Klose’yi de bezdirip elden kaçırttı. G.Saray yönetimi içinde sır gibi saklanan Klose planlarını da dün suya düştü. Bu sürede Fatih Terim G.Saray’ın teknik patronu oldu…Başkan Ünal Aysal’ın daha önce temaslarda bulunduğu Didier Drogba ismi Fatih Terim’in 1 numaralı gözdesi oldu. İmparator, Elmander’e verdiği onay sonrası alınmasının ardından forvetteki diğer yıldızın A planı olarak Drogba olmasını istedi. Yönetimde Drogba için temasları sürdürürken, Chelseali golcüde kesin olumsuz bir durum olması halinde Klose’yi B planında tutuyordu.

EN SONUNDA İSYAN ETTİ Alman golcü ile yapılan görüşme 10 günden bu yana gizlenirken, 32 yaşındaki dünyaca ünlü golcüden de sürekli süre istendi Ve dün Klose’nin 10 günlük sabrı sonunda patladı KLOSE’DEN GELEN YANIT :KARARIMDAN VAZGEÇTİM G.Saray’a evet diyip olumlu yanıt veren Alman golcünün 10 gündür yanıt beklediğini ifade edip, “Artık beklemekten yoruldum. Gelen teklifleri 10 gündür G.Saray için beklettim. Ancak daha fazla vaktim yok. Teklifinize verdiğim olumlu yanıttan vazgeçiyorum” cevabını gönderdi.

Kaynak: http://spor.milliyet.com.tr/g-saray...spor/spordetay/26.05.2011/1395027/default.htm
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst