İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

G.SHDSL

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Türkiye içerisinde G.SHDSL kullanan arkadaşlar var mı, belki bazılarınızın işyerlerinde bulunuyordur, hizmetten memnunmusunuz?

G.SHDSL nedir ? http://turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=443

Var bir çok firma için kullandık ama çekilecek ofisin telekom dağıtıcı bölgelerin yakınında olması çok önemli yoksa özel hat çekiyoruz dedikleri fiberoptik kablonun metresi çok pahalı.

Hizmete gelince şu ana kadar bir sorun olmadı.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
G.SHDSL de bakır kablo kullanılmıyor mu ? Kablo haricindeki kurulum maliyeti ne kadar tutuyor ?

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ben halen bekliyorum , belki maliyeti başkaları da merak etmiştir.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ya çok özür dilerim tamamen unutmuşum, bir telefon edip öğreneyim hemen.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ücreti senin gidip en yakın telekom müdürlüğünden öğrenmen gerekiyor. Çünkü hat çekilecek adresin uzaklığına göre değişmekteimiş.

Evin ne kadar yakın o kadar ucuz ne kadar uzak o kadar pahalı anlamı çıkıyor buradan.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merakım kablo masrafının hesaplanması değil, bunun haricindeki kurulum masrafları. İstanbul da zaten acıbadem telekomun dibindeyim. Uzun bir süre istanbula gitmeyeceğim, gayrettepe ye gidip öğrenme şansım yok şu anda, pazarlama bölümü telefonda bilgi vermiyor.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hepsi içinde bir fiyat çıkartıyorlar şu anda senin için "444 1 444"'ü de aradım ama kathien cevap vermiyor illa bölge şubenize gidin diyorlar. Bir arkadaşım şirketi için çektirmişti kendiside toplamtıya girmiş ulaşamıyorum şu an.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
http://www.sadecehosting.com/internet_erisimi/g_shdsl.php bunlarda veriyor o hizmeti kendi dclerinde belki daha ucuza gelir cekilecek hattan hesapladiktan sonra bunada bakmanizda fayda var

Onlardan hizmet almaya gerek yok, benim merakım türk telekom tarafında başka masrafların olup olmaması (TTnet her ildeki pazarlama birimi bu konulara vâkıf değil ), cisco router a para verecek adam gidip aracıdan hizmet almaz zaten (kaldıki DSL hizmetini 3 ayrı ilde alacağım), genel anlamda bilgisi olan varsa diye başlık açmıştım, anladığım kadarıyla, forumda tefarruatlı bir network firmasında çalışan yok.

Aracı kullanarak almak isteyenler için Sabancı telekom fiyatları

http://www.sabancitelekom.com/Kurumsal/popup_hepsibirarada_fiyat.htm

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Biz borusantelekom ile uzun sure calistik hicbir problem yasadigimizi hatirlamiyorum. suna MetroEthernet e gectik..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.