Birkaç ay önce forumda bir e-ticaret sitesi açacağımı yazmıştım.
Gerekli Altyapı ve resmi işlemler tamamlandıktan sonra
www.bayidenal.com sitemizi açtık. iyinet kullanıcılarına özel
bir fiyatla General Mobile in yeni ürünü G777 yi satmak istiyorum
Ürüne ait detayları linkten görebilirsiniz.
http://www.bayidenal.com/index.php?do=catalog/product&pid=100265
İyinet üyelerine özel Nakit ödeme de KDV DAHİL 625 YTL
Kargo ücreti tarafımızdan karşılanacaktır
Taksitli işlemler şu anda mail order yöntemiyle açık. Ancak bunu kullanmayı tercih etmiyoruz. Kredi kartı bilgilerini yazıp göndermek mantıklı gelmiyor çünkü.
Sanal POS larımızın inceleme işlemleri sona erdi. TEB ile üye işyeri sözleşmelerini imzaladık. Komisyon oranları belli oldu. Yakın zamanda taksitli satışlar başlayacak. Ama o zaman fiyatlar bu kadar ucuz olmayabilir. (acayip komisyon kesiliyolar )
İsteyen arkadaşlar olursa bana pm den ulaşabilir. 3 iş günü içerisinde kargo edilir. Satış stoklarla sınırlıdır
NOT: Kesinlikle Grey Market ürünü değildir. Bayilik anlaşmamızın olduğu yetkili ithalatçılardan temin edilmektedir.
Gerekli Altyapı ve resmi işlemler tamamlandıktan sonra
www.bayidenal.com sitemizi açtık. iyinet kullanıcılarına özel
bir fiyatla General Mobile in yeni ürünü G777 yi satmak istiyorum
Ürüne ait detayları linkten görebilirsiniz.
http://www.bayidenal.com/index.php?do=catalog/product&pid=100265
İyinet üyelerine özel Nakit ödeme de KDV DAHİL 625 YTL
Kargo ücreti tarafımızdan karşılanacaktır
Taksitli işlemler şu anda mail order yöntemiyle açık. Ancak bunu kullanmayı tercih etmiyoruz. Kredi kartı bilgilerini yazıp göndermek mantıklı gelmiyor çünkü.
Sanal POS larımızın inceleme işlemleri sona erdi. TEB ile üye işyeri sözleşmelerini imzaladık. Komisyon oranları belli oldu. Yakın zamanda taksitli satışlar başlayacak. Ama o zaman fiyatlar bu kadar ucuz olmayabilir. (acayip komisyon kesiliyolar )
İsteyen arkadaşlar olursa bana pm den ulaşabilir. 3 iş günü içerisinde kargo edilir. Satış stoklarla sınırlıdır
NOT: Kesinlikle Grey Market ürünü değildir. Bayilik anlaşmamızın olduğu yetkili ithalatçılardan temin edilmektedir.