Öncelikle şunu söyliyeyim; çok ilginç bir maçtı. Kavgalar falan bakımından söylemiyorum, pozisyonlar her iki takım tarafından heba edildi.
Galatasaray maça iyi başladı ama bizim defans da çok iyiydi. Carlos'un bireysel hataları olmasa Galatasaray maç boyunca bu kadar pozisyon da bulamazdı.
İlk yarıda Fenerbahçe rezil bir futbol oynadı.
Orta saha yok, dolayısıyla forvete top gitmiyor. Gitse bile Guiza abimiz sağolsun Galatasaray defansına pas gönderiyor.
Belki çok klişe bir şey olacak ama; Guiza'nın yerinde ben olsaydım en az 3-4 gol atardım heralde. İnsan biraz da değerlendirir be kardeşim.
İkinci yarıda genelde dengeli geçti ama fiziksel olarak iki takım da yorulunca kısır bir görüntü ortaya çıktı.
Gelelim kavga olayına....
Bakıyorum da bütün cimbomlular hemen suçu Lugano'ya atıyorlar.
Yahu akılda kalan tek bölüm son kavga olduğu için, biraz da televizyondan duyulan yorumlarla Lugano'nun üstüne geliyorlar.
Sabri her pozisyonda hakemi dövücekmiş gibi üstüne yürüyor, "ya bi s.ktir git" gibi küfürler ediyor.
Ama Emre, Sabri'ye "p.ç kurusu" diyince şerefsiz oluyor.
Bu mudur sizin objektif yorumunuz? Lütfen buna yanıt verin.
Emre ile Sabri'nin pozisyonunda yine Sabri ortalığı kızıştırdı.
Emre yerde yatıyor, sesi çıkmıyor ama sanki Sabri'ye faul yapılmış gibi yine küfür ediyor. Sonra da Emre üstüne yürüyünce o da onun üstüne yürüyor.
Ve cimbomlu taraftarlar bütün Fenerli futbolcuların anasını avradına edilmedik küfür bırakmadılar, ordaki onbinlerce kişi şerefsiz olmuyor, Emre kızgınlıkla küfür edince şerefsiz oluyor. Bırakın bu ayakları ya.
Ben Emre'nin de, Lugano'nun da yaptıklarını tasvip etmiyorum.
Son derece yanlış hareketler. En ağır cezaları alsınlar.
Ama birilerini suçlarken biraz gerçekçi olun.
Cimbomlulardan Sabri'ye laf yok.
Arda yan hakeme ofsayt verdiği için "şerefsiz" diyor, buna bir şey yok.
Ama o gergin ortamda Lugano kafa atınca adamın üstüne çullanın.
Ve sanıyorum Nefusa'nın verdiği fotoğraf Lugano'nun kafasından önce gerçekleşti.
Eee...
Lugano mu ateşlemiş oldu futbolcuları!
Sen adamın karnını ısır, sonra da karşıdan tepki gelince "herkes haddini bilsin" de.
Arda ile Semih'e bir şey demiyorum.
O anki sinirle ben de olsam ben de aynı şeyi yapardım.
İkisi de çok beğendiğim futbolcular. Umarım aralarındaki sorunları hallederler.
Keşke hepsi Carlos ve Lincoln gibi olsaydı...