artık bence bjk liyim gs liyim ts liyim olayını da kaldırın. cidden bak.
biz tekiz siz hepiniz
resmiyete dökün.
Son dakika golüyle GS alsın. Bir BJK'li olarak keyiften kafayı yiyim.
Vallaha sizin gibileri gördükçe gülüyorum,
Takımınız Fenerbahçe'nin 21 puan gerisinde ve siz kendi takımınızın haline üzüleceğinize halen Fenerbahçe'nin rakipleri Fenerbahçe'yi yensin diye bekliyorsunuz,
Bence siz oturun ve ilk önce kendi takımınızın halini bir düşünün, neden buralardayız diye bunun hesabını yapın, yıldızlar topluluğu diye övündüğünüz takım son 30 yılın en kötü Beşiktaşıymış.
Vallaha sizin gibileri gördükçe gülüyorum,
Takımınız Fenerbahçe'nin 21 puan gerisinde ve siz kendi takımınızın haline üzüleceğinize halen Fenerbahçe'nin rakipleri Fenerbahçe'yi yensin diye bekliyorsunuz,
Bence siz oturun ve ilk önce kendi takımınızın halini bir düşünün, neden buralardayız diye bunun hesabını yapın, yıldızlar topluluğu diye övündüğünüz takım son 30 yılın en kötü Beşiktaşıymış.
Değerli arkadaşım aramızdaki fark bu, biz sevinmek için sevmedik. Anlayamassın o nedenle post kasma.
orayı da yaksınlar bence
zaten beleşe yattılar. zararları da olmaz.
hiç akp ye oy vermişliğim yok rahat ol lanet kardeş.hatta hiç bi sağ partiye oy vermedim kaç seçim gördüğüm halde.
benim mesajlarıma genel olarak bakarsan da kadıköyde doğup büyüyen babamızın omuzunda sürekli maçlara giden küçükken, sonra da devam eden, fanatiklik derecesinde bi fenerbahçeli olduğum halde ciddi şekilde galatasarayın bu durumdan çıkmasını istiyorum. bu duruma layık değil çünkü. kişiselleştirmessen olayı ve mesajını atarken ön yargılı davranıp da alaycı yazılar yazmassan benimle alakalı sevinirim.