Öncelikle bu pankartı açmak sefil bir hareket olduğundan karşısında yapılan acıttı mı cicim cevabında da yüksek kalite standardı aramayın. O ne kadar aptalsa bu ne kadar aptal. O yüzden ula ne aptal bunlar, sevinmiştim, ama şimdi haram olsun diye kendinizi harap etmeyin, yazıktır.
Sonra, zamanında siz de böyle yaptınız, ne söylersen bir fazlası, bak ayna tuttum muhabbetlerini ilkokulda bırakmış olmanız gerekirdi, geç kalmışsınız müsait bir yerde indirin. Biri size bişey yaptıysa aynı ölçüde karşılık vermeniz gerekmez hiçbir zaman.
Futbol zevk işidir, zevk almaya bakın. Kimsenin takımını tutmak zorunda değilsiniz, ama CSKA'yı sevdiğiniz için değil Fenerbahçe'yi sevmediğiniz için kasmanız (veya Sion-FB örneği) boş adam olduğunuzu gösterir. Yürekten CSKA ya da Sion'a bağlı arkadaşları tenzih edelim.
Bir takımı sevmiyorsan kendi takımını ortaya sürersin, rekabet edersin,tatlı takılırsın. Sana ne CSKA,Sion yense senin takımın mı güçleniyor?
Ben bir fenerbahçeli olarak ezik değilim, insan tercihi yüzünden ezik olur mu, bu da heralde ilkokul günlüklerinden kalmış akılda. Bütün Galatasaraylılar'ı da çok seviyorum. Ben de küçükken Galatasaraylı'ydım. Galatasaray iyiyken, UEFA kazanırken taraftarı böyle değildi, bunu da kabul edin. Bir takım eski günlerini ararken, çalkantı geçirirken hep böyle başkasına çatar, boş işlerle uğraşır. Eğri oturup doğru konuşursak Fenerbahçe'nin oturmuş bir kadrosu var, ve bir süredir başa oynayan ilk takım Türkiye'de. He salak saçma skorlar atıp ne oldu agu gugu yapacaksanız cevap vermeyin, bende de var o skorlardan. Galatarasay ise nispeten kötü bir dönemde, bu yüzden böyle şeylerle uğraşma kat sayıları çoğaldı. Tribün gerginlikleri, takım içi kavgalar, değişen teknik direktörlerde bunların bir uzantısı. Galatasaray eski galatasaray olsaydı böyle olmazdı.