İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Galiba Saldırı Alıyorum

X

Xman

Misafir
Online sayısı 300 ü geçmeyen sitemde şu an 600 kişi online ve her sayfa yenilememde sayı 50 kişi artıyor, girip baktım birbirine yakın Ip ler hep, acaba saldırımıdır bu.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
valla olabilir dostum...
geçen yıl bendede öyle bir şey oldu bi yerlerde sordum cevap olarak bot falan dediler 3 gün sonra db yi yediler :(

X

Xman

Misafir
Host firmasıyla görüştüm, doğan telekomdan yönlendirme var dedi ama saldırı değildir doğan telekom yapmaz dedi bir link falan verilmiş olabilir dedi siteye :( şu an 680 online ve hepside farklı Ip ler.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bence üzülmeli değil sevinmelisin. Emeğinin karşılığını alıyor olabilirsin. Google seni anladı bence :p

X

Xman

Misafir
Yok yaw google degil doğan telekommuş ne iş anlamadım ama kötü bişe değil onu öğrendim :)

X

Xman

Misafir
Analytics var oda kaynak göstermiyor, şu an sayı 770 artış hızı biraz azaldı.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
bende böyle saldırgan istiyorum üye olan reklamlara tıklayan :D

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence hemen bir refererleri alan sayac ekle sitene bak bakalım nerden geliyormuş :) sonrada tek bi konuya ise hemen konuyu detaylandır geliştir :D

X

Xman

Misafir
Gecenin bu saati hala 300 küsür tekil ziyaretçim var :) yarın analyticsi koyarım buraya, dün ve bugün arasındaki farka bakarız.

X

Xman

Misafir
wp online counter var sitede ordan Ip ve bulundukları linki görebiliyorum, bir çoğu temadaki bi resim dosyasını inceliyor görünüyor ama temaya girdiğimde öyle bir dosya olmadığını görüyorum enteresan bi durum.

X

Xman

Misafir
Yine 800 kişi oldu şuan online bakalım yarın tekil hit kaç verecek analytics :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.